Piksi i Mitar imaju poruku za Novaka i košarkaše!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 10.09.2023.
09:45
Izvor: Sportske.net

A mogli bi i oni da nas obraduju večeras.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Istorijski dan za srpski sport, nadamo se da će i rezultati to potvrditi.

U 14 časova i 40 minuta naši košarkaši se iu Manili bore za titulu prvaka sveta protiv Nemačke, a najbolji teniser sveta Novak Đoković od 22 časa igra u Njujorku za svoj 24. grend slem trofej protiv Rusa Danila Medvedeva.

Takođe, odbojkaši u 18 časova igraju protiv Češke za plasman u četvrtfinale, a u 20 časova i 45 minuta fudbalska reprezentacija Srbije igra u Kaunasu meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv domaće Litvanije.

U susret svom meču sa Litvancima, koji sada ima mnogo veći značaj posle poraza našeg tima u četvrtak od Mađarske u Brogradu, selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković i napadač Aleksandar Mitrović našli su vremena da upute poruku podrške košarkašima i Novaku pred njihove istorijske mečeve.

"Košarkaši i Nole, samo bih želeo da vam poželim sreću, igrajte kao što ste i do sad, sve najbolje", rekao je Mitrović, prenosi Arena sport.

Selektor Dragan Stojković je bio malo opširniji.

"Velika podrška, čestitam na ulazu u finale, ali posao još nije završen. Verujem u vas, dajte sve od sebe i možete da nas odvedete na krov sveta. 

A za Noleta, ponovo si u finalu, ponovo jedan fantastičan rezultat i želimo ti da sa jednim trijumfom zaokružiš jednu fenomenalnu nedelju za srpski sport".

-


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke