Piksi i Mitar "oči u oči" - O čemu su razgovarali?

Autor: Mladen Heleta
četvrtak 11.04.2024.
19:15
Izvor: Sportske.net

Selektor se sastao sa povređenim najboljim strelcem Srbije.

FSS
FSS

Povezane vesti

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković i najbolji strelac u istoriji naše selekcije Aleksandar Mitrović obavili su razgovor u Beogradu.

Mitrović je pre nekoliko dana doputovao u Srbiju, gde se uz nadzor ličnog trenera oporavlja od povrede koju je doživeo 30. marta u dresu Al Hilala. 

Prema nezvaničnim informacijama, njegov povratak na teren se očekuje sredinom maja i ne postoji bojazan da će propustiti Evropsko prvenstvo.

"O tome kako se oseća i šta se može očekivati u narednom periodu obavestio je i selektora A reprezentacije Srbije Dragana Stojkovića, koji mu je poželeo brz i uspešan povratak na teren. U srdačnom razgovoru tema nije bio samo oporavak Aleksandra Mitrovića, već i kompletan plan i program koju našu najbolju selekciju očekuje u sklopu priprema za Evropsko prvenstvo, čiji je početak zakazan za kraj maja u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi. Selektor Stojković će do tada sa svojim saradnicima detaljno pratiti formu svih kandidata za dres reprezentacije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, kao što je to bila praksa i ranije", saopštio je Fudbalski savez Srbije.

Srbija će na Euru u Nemačkoj igrati u grupi C, zajedno sa Engleskom, Danskom i Slovenijom. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke