Piksi: "Igrali smo savršeno u prvom poluvremenu!"

Autor: Lazar Nikolić
nedelja 12.06.2022.
23:20
Izvor: Sportske.net

Zna se čemu moramo da težimo.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Igrala je Srbija sjajno u prvom poluvremenu večeras u Ljubljani protiv Slovenije, ali su izabranici selektora Dragana Stojkovića Piksija ispustili prednost od 2:0 koju smo imali na poluvremenu i u prvih 10 minuta drugog dela dozvolili Slovencima da dođu do izjednačenja.

Kasnije je Srbija vratila dominaciju na terenu, ali je izostao pobedonsni pogodak. Selektor Stojković bio je zadovoljan uprkos "prokockanoj" pobedi.

"Odigrali smo prvo poluvreme savršeno, bez mane! Potpuno smo dominirali, igrali smo onako kako Srbija teži da igra, nije bilo greške. Desio se pad koncentracije u prvih pet minuta, to nas je koštalo pobede večeras", rekao je selektor nakon utakmice, a onda se osvrnuo i na značaj meča kako za rivala tako i za našu ekipu.

"Ovo je takmičarska utakmica, njima je bilo stalo da pokažu da nisu tako loši. Sigurno da su golovi šokirali nas, a njima dali dodatni elan. Fantastično su se borili. Mojim momcima ništa ne zameram, herojski su odigrali četiri utakmica u 11 dana, zbog toga smo i rotirali tim. Na kraju je rezultat 2:2 realan, ali mislim da smo mogli i do pobede, koja nam ne bi ništa posebno ni značičila. Mi moramo da pobedimo u preostale dve utakmice", jasan je Piksi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke