Piksi: "Jedva čekam utakmicu sa Luksemburgom pred publikom"

Autor: Sportske Net
utorak 24.08.2021.
15:35
Izvor: Sportske.net

Uskoro kreću kvalifikacije...

FSS
FSS

Povezane vesti

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojsković Piksi je zajedno sa čelnicima Fudbaslkog saveza u sklopu akcije koju Savez organizuje, danas posetio Obrenovac podelivši opremu klubovima iz ove opštine.

"Presrećan sam što sam danas u Obrenovcu, lepo je družiti se sa decom, lepo je kada ste u ulozi nekog ko daje, donira, pruža drugome…- iskren je selektor Srbije.- Savetovao bih deci, mladim ljudima, da se bave sportom, jer to je jedna lepa „disciplina“, životna škola. Da li će oni jednog dana biti profesionalci u tom sportu, to je nebitno, odrediće to njihov talenat.Važno je samo da se bave sportom, da ne budu na ulici, da poštuju, vrednuju neke stvari, kao što su porodica, roditelji, treneri, njihovi drugari…Sve ono što mlade generacije treba da neguju", kazao je selektor reprezentacije.

Nije mogla a da se ne pomene tema Svetskog prvenstva i utakmica Srbije sa Luksemburgom koju svi željno iščekuju 4. septembra u sklopu kvalifikacija za Katar, na "Marakani".

"Nadam se da ćemo imati priliku da igramo pred publikom. Kažu da će biti dozvoljen kapacitet od 50 procenata koliko može da primi stadion i to je za mene jedan lep momenat. Jedva čekam taj dan, do sada sam vodio ekipu kao na treningu, nije bilo navijača. Sada će biti jedan pravi ambijent, nadam se da će ljubitelji fudbala doći na 'Marakanu' da nas podrže, a mi ćemo se odužiti onako kako treba" rekao je Stojković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke