Piksi naciljao dvojicu - Jednom se pravi pasoš, drugi u pregovorima

Autor: Sportske Net
ponedeljak 19.07.2021.
11:30
Izvor: Sportske.net

Dva pojačanja na istoj poziciji?

FSS
FSS

Povezane vesti

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi nameračio se da dovede dvojicu golmana. Kako je već poznato od juče, mladi Mile Svilar već je na vratima Srbije i najverovatnije krenuće očevim stopama. Njegov otac Ratko Svilar, koji je takođe bio golman Jugoslavije, Crvenke i Antverpena, potvrdio je za "Sport klub" da Mile već pravi srpski pasoš i nada se konkretnom pozivu selektora Piksija. 

Osim njega, glavni čovek "orlova" odlučan je da dovede golmana Malmea Marka Johansona.

Iako je nastupao za omladince Švedse, nikada nije zaigrao za seniorski tim. Marku je inače majka Srpkinja i golman ima srpske papire. Johanson ima želju da zaigra za Srbiju, a kroz svoju akrijeru sarađivao je sa ljudima sa našeg podnevlja. On je prošao omladinsku školu Malmea, čiji je i danas igrač, a tokom četiri godine seniorske karijere bio na pozajmicama u Trelebrorgu, Gaisu, Mjalbiju, da bi se u junu vrati u Malme gde je branio 24 puta ove sezone. 

Realizacija jo uvek nije blizu, ali želja postoji sa obe strane, pogotovo zbog toga što je mladi Johanson više puta isticao da želi dres Srbije. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke