Piksi otkrio, kakva je bila atmosfera na poluvremenu?

Autor: Milovan Longinov
utorak 12.10.2021.
23:33
Izvor: Sportske.net, Beta

Selektor je s razlogom prezadovoljan.

 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković rekao je da je njegova ekipa dominirala u večerašnjem meču protiv Azerbejdžana i dodao da nije bilo panike u svlačionici posle prvog poluvremena.

Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je večeras u Beogradu selekciju Azerbejdžana sa 3:1, u utakmici sedmog kola Grupe A kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2022. godine.

"Mislim da pokazali kompletnu dominaciju od prvog do poslednjeg minuta. Bilo je prelepih šansi, akcija, igrači su zaista bili raspoloženi za igru. Znali koja je važnost ove utakmice, tako da smo uradili ono što smo želeli i očekivali", rekao je Stojković za Novu S posle utakmice.

Srbija je ovom pobedom obezbedila mesto u baražu za odlazak na Svetsko prvenstvo, a u poslednjoj utakmici kvalifikacija će se sa Portugalom boriti za prvo mesto u grupi.

Dušan Tadić i Aleksandar Mitrović su u igru ušli u drugom poluvremenu, a Stojković je rekao da to nije bilo neophodno i objasnio zašto ih je uveo.

"Posle prvih 45 minuta ostali smo mirni u svlačionici i znali da će doći do sledeće šanse i gola. Verovali smo u to i zato nije bilo panike. Plan je bio da njih sačuvam zbog kartona, da ne bismo možda žalili zbog neke gluposti, ali osetio sam da mogu da uđu, da utakmica nije prljava", rekao je Stojković.

Selektor je naveo da do meča sa Portugalom ima dosta vremena.

"Još mesec dana... Znali smo 95 posto da da će ta utakmica odlučivati tako da je ovo što smo do sada uradili zaista fenomenalno i čestitam momcima na dobroj igri, pre svega, na želji, borbenosti. Ima dovoljno vremena, razgovaraćemo o toj odlučujućoj utakmici", rekao je Stojkovič.

Izabranici Dragana Stojkovića su prvi na tabeli Grupe A sa 17 bodova, odnosno imaju bod više od Portugala koji je večeras pobedio Luksemburg sa 5:0.

Portugalci imaju meč manje, pa će pred odlučujući meč sa Srbijom 14. novembra, igrati protiv Republike Irske.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke