Piksi: ''Ovo je jedna dobra Srbija''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 09.06.2022.
23:06
Izvor: Sportske.net, RTS

Selektor prezadovoljan onim što je večeras video protiv Švedske.

Starsport
Starsport

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije iz kola u kolo igra sve bolje u Ligi nacija, a večeras je kao gost savladala Švedsku sa 1:0 golom Luke Jovića.

Posle meča, u razgovoru za RTS, selektor Dragan Stojković Piksi je pohvalio svoje igrače za prikazano u večerašnjem meču.

''Mi gajimo taj stil fudbala, on se pokazuje kao dobro rešenje iz meča u meč. Igrači shvataju te principe koje želim da vidim i nebitno je ko će početi utakmicu, ko će izaći, ko će ući, bitno je da oni shvataju ono što želimo. Drago mi je da smo pokazali da možemo da igramo dobar fudbal protiv kvalitetnog rivala, da možemo da dominiramo i da nam taj fudbal na kraju donese rezultat. Od prvog do 90. minuta su momci odigrali inteligentno i zaista dali poslednji atom snage, jer je na fizičkom planu bilo teško izdržati.

Nema šta tu da se mnogo menja previše. Moramo da verujemo u ono što radimo, postao sam kao papagaj - nije bitno ko nam je protivnik, bitno nam je kako se mi ponašamo i kako mi igramo. Ovo je jedna dobra Srbija koja uživa u tehničkim stvarima i performansima. Postigli smo gol, ali imali smo prelepu kontrolu lopte i sve ono što mene čini zadovoljnim, to sam večeras video, nadam se i navijači'', istakao je Stojković.

Sve je upotpunila i podrška naših navijača na tribinama.

''Lepo je kada imate podršku, pogotovo kada ste ovako daleko od kuće'', dodao je Stojković.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke