Piksi povukao potez godine, Zvezda više nema argument!

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 24.05.2022.
16:50
Izvor: Sportske.net

U četvrtak stiže na svoj stadion.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Selektor fudbalske reprezentacija Srbije Dragan Stojković Piksi prisustvovaće u četvrtak finalu Kupa između Crvene zvezde i Partizana, koji je na programu od 18 sati na stadionu "Rajko Mitić", saznaje Sport klub.

Piksi je prošlog marta preuzeo funkciju selektora Srbije i odmah odveo naš tim na Mundijal u Kataru, ali su mu sa "Marakane" prigovarali da nedovoljno pažnje poklanja srpskom fudbalu.

Tu se pre svega mislilo na Zvezdine utakmice, ali i "večite derbije" kojih je bilo nekoliko otkad je Stojković postao selektor.

Sada će prisustvovati meču u kojem njegov bivši klub ima priliku da odbrani trofej Kupa Srbije, a sa druge strane i Partizan vreba šansu da stigne do prvog trofeja nakon tri godine.

Podsetimo, Stojković je nedavno na proširenom spisku reprezentativaca Srbije za Ligu nacija pozvao i štopera Zvezde Strahinju Erakovića, pa se s pravom postavlja pitanje da li je došlo do otopljavanja odnosa između dve strane.

Ne treba mnogo podsećati da je generalni direktor Zvezde Zvezdan Terzić, dok crveno-beli nisu došli na čelo tabele, prozivao Piksija kao saučesnika na putu da Partizan vrati titulu u Humsku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ilija Ikic
Wednesday, 25.05.2022
08:42

Kakav potez godine? To mu je posao. Selektor mora da gleda finale kupa i da vidi ima li igrača za reprezentaciju. Kome je pala ideja da je to nešto fenomenalno?