Piksi saopštio spisak - Golman koji je promenio istoriju LŠ, jedan igrač iz SLS, a tu je i Birma!

Autor: Nemanja Janošev
petak 20.08.2021.
16:25
Izvor: Sportske.net

Kako vam se čini?

Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Selektor Fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković objavio je imena igrača za predstojeće mečeve u septembarskom "prozoru". 

Na spisku se našao mladi golman Mile Svilar, koji je odabrao da nastupa za Srbiju u budućnosti i prati stope svoga oca Rajka. On je u dresu Benfike oborio rekord Ikera Kasiljasa kao najmlađi golman koji je ikada igrao u Ligi šampiona. Tog 18. oktobra 2017. godine sa 18 godina i 52 dana ušao je u istoriju ovog takmičenja.

Takođe, Piksi je odabrao jednog fudbalera iz domaćeg prvenstva, a to je Marko Petković iz TSC. Tu je povratnik Matija Nastasić, pridružio se selekciji i Aleksa Terzić, dok su svoje mesto zaradili odlični vezisti Verone i Malmea Ivan Ilić, odnonso Veljko Birmančević.

GOLMANI: Marko Dmitrović, Predrag Rajković, Mile Svilar, Marko Ilić.

ODBRANA: Strahinja Pavlović, Stefan Mitrović, Nikola Milenković, Uroš Spajić, Miloš Veljković, Matija Nastasić, Marko Petković, Aleksa Terzić, Filip Mladenović.

SREDINA: Mihailo Ristić, Darko Lazović, Nemanja Radonjić, Ivan Ilić, Filip Kosić, Nemanja Gudelj, Uroš Račić, Nemanja Maksimović, Saša Lukić, Sergej Milinković-Savić,  Marko Grujić, Dušan Tadić, Filip Đuričić, Andrija Živković,  Veljko Birmančević.

NAPAD: Dušan Vlahović, Aleksandar Mitrović, Luka Jović.

"Orlove" očekuju susreti sa Katarom (prijateljski, Debrecin, 1.septembar), Luksemburgom (kvalifikacije za SP, Beograd, 4.septembar) i Republikom Irskom (kvalifikacije za SP, Dablin, 7.septembar). 


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke