Piksi, Savo, Piksi, Savo... FSS odlučio - i Savo i Piksi, a tu je i bivši selektor?!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 05.01.2021.
21:57
Izvor: Sportske.net

Pronašli su rešenje za Dragana Stojkovića.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Marko Pantelić je govorio danas na temu novog selektora i nije čak ni pomenuo Sava Miloševića nadajući se da će Dragan Stojković prihvatiti ponudu koju ima od Fudbalskog saveza Srbije.

"Novosti" danas donose nove vesti oko novog selektora.

Novi selektor po njihovom saznanju biće Savo Milošević, a pronađena je uloga i za Dragana Stojkovića koji će obavljati funkciju savetnika.

Ovo je definitivno način da Stojković ostane na platnom spisku Gvangdžoua u Kini, a da ujedno pomogne našoj reprezentaciji da se plasira na Mundijal u Kataru.

Nije to sve, i bivši selektor Radovan Ćurčić će najverovatnije biti Miloševićev pomoćnik, baš kao i na početku ove sezone u Partizanu.

Donekle se sve ovo kosi sa onim što je Pantelić danas rekao "Tanjugu", ali jasno je da ćemo uskoro saznati ime novog selektora reprezentacije Srbije i da svi želimo da se ova saga završi što pre.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
riquelme
Wednesday, 06.01.2021
17:43

Jaooo ovog znalca sto je direktno iz Javora prosetao U21 pa A reprezentaciju sam zaboravio... Pa boze koje komedije! Piksi veliki trener iz Kine i Japana kao savetnik Milosevicu koji je blago receno bruka za svaku funkciju. Posto na svaku funkciju na koju je dosao pre toga je nadredjene za tu funkciju pljuvao i hteo da ih menja a onda im je bio podređen...

avatar
babaroga
Wednesday, 06.01.2021
16:14
avatar
riquelme
Wednesday, 06.01.2021
15:32

Gospodo iz Sportske.net ne znace nista komentari o savezu, Zvezdi, Terzi, Mrkeli i Partizanu kao i novim selektorima kada objavite komentar n vest od pre 5 dana. Nije prvi put... Bas vezano za ove stvari... Malo sumnjivo!?

avatar
Piksi G00L iz korner
Wednesday, 06.01.2021
15:32

Ma najbolje bi bilo da ostave tumbakovica i da mu se pridruze Curcic, krstajic i milosevic pa da pcasnom Predsedniku FSS bude po volji. Piksi ne hvataj se u kola sa takvim ljudima.

avatar
Milos Kosta Kostic
Wednesday, 06.01.2021
10:37

E pa ovo nema nigde, tri vrhunska strucnjaka vode jedan tim 😂 jedan bira odbranu, jedan vezni red, jedan napad, odlicno resenje
Da nije smesno bilo bi komicno

avatar
Deki.Stankovic.5
Wednesday, 06.01.2021
00:14

Kakva sapunica :D sto bi rekao Ludovan Jovanovic za Jankovica Murinja isto je i kad se cuje pomocni trener Radovan Curcic pale se lampice :D

avatar
Crveno boja ljubavi
Tuesday, 05.01.2021
23:29

Savo je rekao da vise nece raditi u Srbiji, tako da on svakako, samo u gostima moze da vodi utakmice. Doduse Savica nema sta nije prica pa porekao, pa se i izvinjavao, pa opet pricao, pa ce opet da porekne, legendicica :D Realno, kesa i kao fudbaler i kao trener i kao osoba.

On ako bude selektor, pomocnik, ma dodavac vode, to ce biti najomrazenija reprezentacija ikada i najiskrenije im zelim sve poraze!

avatar
cupavci
Tuesday, 05.01.2021
23:05