Piksi: "Zvali su me", Terzić: "Nismo nikoga zvali"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 20.06.2014.
17:35
Izvor: Sportske.net

Oprečne informacije mogle su se čuti u petak povodom jučerašnje ekskluzivne vesti da bi Dragan Stojković Piksi mogao da preuzme ulogu tim menadžera na "Marakani".

Povezane vesti

Promene koje su se u četvrtak dogodile na "Marakani" dovele su do toga da već posle nekoliko časova od dolaska Zvezdana Terzića na mesto generalnog sekretara počne da se spekuliše o tome ko će biti novi trener Crvene zvezde.

Beogradski mediji u četvrtak uveče objavili su ekskluzivnu informaciju da je Dragan Stojković Piksi, bivši fudbaler i predsednik kluba iz Ljutice Bogdana okarakterisan kao prvi pik za novog trenera, tačnije tim menadžera, što je peta zvezdina zvezda u petak potvrdila.

"Da, kontaktirali su me iz Zvezde, ali to je sve što u ovom trenutku mogu da kažem. Razumite me" kratko je prokomentarisao Piksi za "Naše Novine" i "Sport".

Tokom dana, tim povodom se oglasio i Zvezdan Terzić koji je demantovao tvrdnje Dragana Stojkovića Piksija izjavom da trener Slaviša Stojanović ima puno poverenje i da će se najpre sa njim govoriti o mogućnosti da saradnja bude nastavljena.

"Trener zaslužuje pun respekt i hoćemo da razgovaramo sa njim" kazao je danas Terzić i dodao,

"Mi nismo nikoga kontaktirali, niti ćemo to uraditi, dok ne razgovaramo sa trenerom Stojanovićem" konstatovao je Terzić.

Da li vršilac dužnosti nije obavešten dobro ili je Dragan Stojković izrekao neistinu, tek, za sada je jasno da se Piksijeva priča i stav čelnika Crvene zvezde ne poklapaju.

U predstojećem periodu čelnici kluba imaće mnogo obaveza oko organizacije novih izbora ali će paralelno sa tim morati da se poradi na početku priprema za nastupajuću sezonu a samim tim i o tome ko će biti trener.

Stojanović, Stojković ili neko treći, tek, vreme brzo prolazi a jasna strategija crveno-belih i dalje ne postoji.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.