Piksija nadmurilo privremeno rešenje za privremeno rešenje: "Sad želim dan odmora da se naspavam"

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 09.09.2024.
10:46
Izvor: Sportske.net

Nesvakidašnja situacija.

EPA-EFE/Liselotte Sabroe
EPA-EFE/Liselotte Sabroe

Povezane vesti

Fudbalsku reprezentaciju Danske juče je protiv Srbije sa klupe predvodio Lars Knudsen, čovek koji je bio privremeno rešenje na toj poziciji.

Danci su odigrali odličan meč i bili bolji od Srbije 2:0 na "Parkenu" i to bez čoveka koji se može nazvati selektorom. Jer, privremeno rešenje Morten Vighorst nije bio u mogućnosti da juče sedi na klupi domaće reprezentacije iz zdravstvenih razloga, odnosno, kako je navedeno, zbog prekomerne količine stresa.

Tako je juče tim vodio Lars Knudsen, čovek koji je pozvan da bude privremeno rešenje privremenog rešenja.

Iz Fudbalske asocijacije Danske su nedavno saopštili da će Morten Vighorst predoviti tim do kraja 2024. godine, a da će potom ulogu selektora preuzeti novo lice.

Što se tiče Larsa Knutsena, on svakodnevno obavlja funkciju pomoćnika u Augzburgu, a javnost u Danskoj zainteresovana je za njegovu budućnost.

"Nisam dobio nijednu ponudu. Došao sam ovde da budem sa momcima i ostatkom osoblja, ne razmišljam o drugim stvarima. Za mene je bilo važno da dođem i pomognem u ove dve utakmice i zadovoljan sam načinom na koji smo jedni druge podržali u ovome. Sada moram da uzmem slobodan dan i da se naspavam. Onda se vraćam na svoj posao u Bundesligi", rekao je Knudsen.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke