Pioli ne zna odakle je Zvezda? Sad je dobio adekvatan odgovor sa ''Marakane''!

Autor: Darko Mitrović
sreda 20.01.2021.
17:17
Izvor: Sportske.net, informer

Imaće crveno-beli šta da mu (po)kažu i na terenu.

Beta/AP Photo/Luca Bruno
Beta/AP Photo/Luca Bruno

Povezane vesti

Veliku pažnju u ovdašnjoj fudbalskoj javnosti privukla je izjava trenera Milana Stefana Piolija o predstojećem dvomeču sa Crvenom zvezdom u 1/16 finala Lige Evrope.

Podsetimo, on je tom prilikom, slučajno ili namerno pomešao Crvenu zvezdu iz Beograda sa nekom, njemu znanom iz Sarajeva, a nije se dugo čekalo ni na reakciju sa ''Marakane''.

Prvi mu je odgovorio kapiten Crvene zvezde Milan Borjan.

''Nadam se da je reč o lapsusu. Ne bi se valjda folirao da ne zna odakle je Crvena zvezda. Ukoliko zaista ne zna odakle je prvak Evrope i sveta, onda je to njegova velika sramota.

U svakom slučaju, već 18. februara će doći kod nas, a mi ćemo se potruditi da dobro zapamti i Beograd i Zvezdu. Motiva svakako imamo. Umeli smo i ranije da iznenadimo favorizovane protivnike, pokušaćemo da to učinimo i sad'', izjavio je Borjan za ''Informer''.

Osim Borjana, treneru Milana odgovorio je i počasni predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić, koji mu je uzvratio istom merom.

''Ne znam zbog čega je Pioli rekao da je Zvezda iz Sarajeva, da li je to lapsus ili je bio zlonameran. Ne želim da verujem da je namerno to uradio ili da ne zna, pre mislim da je pogrešio.

U svakom slučaju, da sam igrač, ta izjava bi me dodatno motivisala da ga pobedim. Neću da pretim, ali ne bi trebalo da potcenjuje Zvezdu

Ne može čovek ni sve da zna. Evo, recimo, ja baš ozbiljno pratim fudbal. Znam za uspešne italijanske trenere Marćela Lipija, Ariga Sakija, Đovanija Traptonija, ali za Piolija jedva da sam čuo'', zaključio je Džajić.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke