Pisao je istoriju sa klubom - Kreativac TSC slobodan igrač

Autor: Nemanja Janošev
subota 28.05.2022.
09:30
Izvor: Sportske.net

Osipa se jedna odlična generacija TSC.

2021 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2021 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Srpski fudbaler Dejan Milićević od 1. juna je slobodan igrač s obzirom na to da mu je istekao ugovor sa TSC iz Bačke Topole.

Nakon pet godina provedenih u redovima "plavih", došlo je vreme da Dejan Milićević krene u potragu za novim izazovom. Bio je deo kluba otkako je TSC krenuo uspon ka eliti i predvodio ih u tom pohodu, a zatim je nastavio da bude važan šraf u ekipi Zoltana Saba.

Sa 13 pogodaka i devet asistencija u Prvoj ligi Srbije stekao je status jednog od najboljih igrača TSC-a, a potom je imao i veoma dobre dve kampanje u Super ligi kada je tim iz Bačke Topole nastavio da piše istoriju. Plasirali su se u kvalifikacije za Ligu Evrope i umalo senzacionalno eliminisali FSCB u Senti kada je bilo 5:5, te su se Rumuni posle penala plasirali dalje.

U svakom slučaju, Milićević je bio redovan član startne postave TSC-a sve do ove sezone kada je ušao u poslednju godinu ugovora. 

Više preferira odlazak u inostranstvo, ali ukoliko stigne zadovoljavajuća ponuda iz Srbije ne bi imao ništa protiv da ostane u zemlji.

Od igrača koji su sa TSC prešli trnovit put u ekipi su ostali još Nemanja Jorgić i Saša Tomanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke