Pitanje za Stankovića nije bilo jedino, novinar imao kontroverzno pitanje i za Đorđevića!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 07.11.2021.
19:50
Izvor: Sportske.net

Nesvakidašnja konferencija za novinare.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Konferencija za novinare nakon utakmice Vojvodine i Crvene zvezde je nešto o čemu se danas priča. 

Ekipa crveno-belih iz Beograda je slavila danas u Novom Sadu sa 1:2, a na konferenciji je jedan od novinara imao kontroverzno pitanje za Dejana Stankovića zbog čega je strateg Beograđana ustao i otišao sa konferencije. 

Imao je pomenuti novinar još jedno pitanje koje je bilo nesvakidašnje. 

Naime, on je Slavoljuba Đorđevića pitao da li u klubu ima nekoga ko prati kartone u Vojvodini jer ga je Čović dobio protiv Proletera i zašto ne igra Vladimir Kovačević. 

"Kovačević nije igrao dve godine dok ja nisam došao. Bio je starter od samog početka, potom je igrao sve utakmice u pripremnom periodu, jer nismo imali štopera i ušao je u zamor i počeo da se povređuje. Dve, tri utakmice smo ga zamenili na poluvremenu, napravio je nekoliko grešaka, potom je ostavljen na klupi i jednom je prokomentarisao nešto zbog čega sam ga i kaznio. Ne vidim šta je problem u tome. Svaki igrač u Vojvodini ima kvalitet i ja na njega računam. Mrkaić je igrao na početku sezone, pa potom nije, pa se opet vratio. Ja ne igram sa 12, 13 igrača, ja koristim maksimum 17, 18 igrača. Pošto ste novinar i vodite evidenciju, izvadite statistiku da vidite koliko su ovi momci igrali pre mog dolaska i onda ćete videti koliko je koji imao minutažu. Da, Čović je dobio karton, šta je problem u tome? Pa i nama je Proleter bio derbi, nama je svaka utakmica derbi - rekao je Đorđević, nakon čega je usledilo "da li je Čović mogao da se čuva kartona", ali je trener Vojvodine odbio da odgovara dalje na "takva pitanja".


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke