''Pitao sam ga da li mi veruje, odgovorio mi je: 'Verujem, Mister''' A onda...

Autor: Beta Beta
četvrtak 26.11.2020.
23:56
Izvor: Beta

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je danas da njegova ekipa ne treba da spušta gard jer još ništa nije gotovo, ali i da će ići na prvo mesto u grupi dok god za to postoji mogućnost.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

"Dočekujemo Hofenhajm kod kuće i sve je moguće. Dok god postoji mogućnost da se to učini, zašto da ne. Ali, opet, ne treba da spuštamo gard jer ništa nije 100 odsto završeno. Međutim, sa ovakvim pristupom, željom, voljom i organizacijom, imamo pravo da se nadamo svemu", rekao je Stanković na konferenciji za novinare posle utakmice, upitan da li Zvezda može do prvog mesta.

Zvezda je pobedila Gent u Belgiji sa 2:0 i dva koja pre kraja izvesno je da će se plasirati u narednu fazu Lige Evrope.

Sledi joj duel sa Hofenhajmom, koji može odlučivati i o prvom mestu u Grupi L, pošto srpski klub ima tri boda manje od nemačkog.

Stanković je upitan kako se oseća kao prvi trener u istoriji Zvezde koji je pobedio na tlu Belgije.

"Fenomenalno. Zajedno sa momcima. Lepo je sa Zvezdom pobeđivati, pisati istoriju, to je san svakoga ko dođe u Crvenu zvezdu, da li je rukovodilac, trener ili igrač, svakom to prija. Jedni bez drugih ne možemo. Drago mi je što smo napravili skup ljudi sa zajedničkim ciljem. Korak po korak, idemo ka ponosu i istoriji", odgovorio je Stanković.

Novinare je zanimalo kako je Aleksa Vukanović reagovao kada je čuo da će igrati na poziciji koja je za njega neuobičajena.
-
baner
-
"Ja mu verujem, rekao sam mu posle Vojvodine da će možda igrati tu, da se spremi psihički i bude pažljiv na treninzima. Odigrao je perfektno. Pitao sam ga da li mi veruje, odgovorio mi je: 'verujem, mister'. Uradio je fenomenalan posao za ekipu. Videli ste izmenu na poluvremenu", naveo je Stanković.

Kada je reč o Njegošu Petroviću, Stanković je ocenio da je pred njim blistava karijera.

"Njegoš je kao i cela ekipa, ne može sam neko da iskoči. Ekipa izbaci pojedinca. Momci su igrali tešku, taktičku utakmicu, sa mnogo požrtvovanja. Drago mi je zbog njega jer je igrao na teškoj poziciji protiv jakog protivnika. Ovo je potvrda momka koji će napraviti blistavu karijeru", rekao je Stanković.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Friday, 27.11.2020
15:35

Jeste se Vukanovic dobro drzao na toj poziciji, ai je imao mnogo problema sa kretanjem, a plus toga zaboravio je da odbrambeni igrac ne moze da se ponasa kao napadac pa je skrivio penal koji na svu srecu sudije nisu videle.

avatar
Man united
Friday, 27.11.2020
20:46

Одличан је био Вукановић, ја искрено немам замерку баш ниједну. Дефанзивно покидао, што ми је било баш невероватно. На какав пенал мислиш? Оно кад га је напуцао у руку?

avatar
Man united
Monday, 30.11.2020
18:12

Нисам ту ситуацију приметио у преносу. Можда сам отишао до тоалета у том тренутку. Сад сам баш вратио снимак на тв-у. Морам рећи да можда ипак има елемената за пенал. Није га дуго држао, али могао је судија глат да свира. Јесте нерезонски ту реаговао, али стојим при ставу да је генерално у дефанзиви био прилично сигуран. Ја бих га искрено испробао још на тој позицији чисто да Родић мало предахне.

avatar
Piksi G00L iz korner
Saturday, 28.11.2020
11:54

Ne, kad je onog njihovog igraca povukao sa ledja u sesnaestercu.

avatar
Deki.Stankovic.5
Saturday, 28.11.2020
02:11

Ma gde je brate bio odlican ne zezaj me,pa samo taj penal koji je ocigledan upropastio bi celu utakmicu(kako ne znas koji,povlacenje ono,penal cist),i ne bi se pricalo o tome,ali svi cute,toliko nerezonskih i glupih poteza je imao da je to smesno,jeste zatvarao nazad dosta stvari ali kazem dosta stvari su se srecno i zavrsile po nas bas na toj njegovoj strani.Limitiran igrac i jako ogranicen fudbaler.