Pižon Petrović: "Od dolaska Terzića Zvezda ide samo uzlaznom putanjom!"

Autor: Lazar Nikolić
nedelja 05.05.2024.
08:30
Izvor: Sportske.net

Četvrta Zvezdina zvezda izuzetno zadovoljna stanjem u klubu.

FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su 35, a sedmu u nizu titulu prvaka države

Crveno-beli su tako postali rekorderu po broju vezanih osvajanja šampionata, čime je oduševljen i legendarni fudbaler kluba sa "Marakane" Vladimir Petrović Pižon, koji je svoje utiske podelio u izjavi za "Sportski žurnal".

"Svaka čast ekipi na tituli, jer je na polusezoni bila u minusu. Bitno je da se tim „stegao” u pravo vreme i prestigao Partizan. Mnogo su značile odlično odrađene pripreme na Kipru. Naredni cilj je dupla kruna. Neće biti lako protiv Vojvodine,  igrali smo nerešeno prošle nedelje u Novom Sadu.  Svi moraju da se maksimalno potrude i budu od prvog minuta motivisani kako bi još jednom obradovali navijače", rekao je Petrović.

On je posebne pohvale imao na račun generalnog direktora Zvezdana Terzića.

"Napravljena je odlična atmosfera. Nije se mnogo grešilo u dovođenju trenera, tako da smo iz sezone u sezonu prikazivali sve bolju igru. Takođe, navijači 12. igrač, mnogo su učinili za klub. Od funkcionera najveće zasluge pripadaju generalnom direktoru Zvezdanu Terziću, jer je od prve godine njegovog dolaska klub samo ide uzlaznom putanjom", istakao je Petrović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stanko
Sunday, 05.05.2024
13:12

Lako je osvajati dok ja vucic na vlasti pa kako je on dosao pa partizan nemoze ni uklikerima da bude prvi za partizan ce biti uspeh ako opstanu kao sporsko drustvo da postoi