Pižonu se smučio VAR zbog Gobeljića!

Autor: Darko Mitrović
petak 26.02.2021.
23:31
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Legendarni fudbaler burno reagovao posle te situacije.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti


I dalje se sabiraju utisci posle Zvezdinog gostovanja na San Siru i odlične partije protiv Milana. Konačnih 1:1 nije Zvezdi donelo plasman u osminu finala Lige Evrope, ali igra koju je pokazala ekipa Dejana Stankovića, razlog su za veliko zadovoljstvo i optimizam u Zvezdi.

Oduševljen Zvezdinom igrom bio je i Vladimir Petrović Pižon, četvrta ''Zvezdina zvezda''. On je posebno izdvojio Mirka Ivanića, a pohvalio je i rad trenera Dejana Stankovića.

''Dejan vrlo inteligentno radi i ide mu dobro. Vremenom će biti sve bolji. Napravio je odličnu atmosferu, ima igru, podržava igrače i izvlači najbolje iz njih.

Eto, Ivanić je prošle godine bio u lošoj formi, a kako je Deki došao on se preporodio. Prepoznao je da Mirko ima 'to nešto' posebno zbog čega je doveden, ali to dugo nije pokazivao'', objašnjava Pižon u razgovoru za ''Novosti''.

Ali, ono što ga je ponajviše iznerviralo sinoć jeste dosuđen penal za Milan u ranoj fazi meča, kada je VAR potvrdio da je lopta pogodila Gobeljića u ruku.

''Odmah sam zvao prijatelja da mu kažem to. Idi bre, smučilo mi se više. Treba taj VAR, ne kažem da je loš, ali se baš preteralo, a to nije dobro za fudbal. U takvim situacijama sudija mora sam da odluči da ne dosudi penal.

Pa, nijedan italijanski igrač nije ni signalizirao da je Gobeljića udarila lopta u ruku. Da je išla u gol pa da kažeš - penal. Ovako je degutantno'', istakao je Petrović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Sunday, 28.02.2021
15:22

Чуј, није ишла лопта у оквир гола. Значи када се игра руком у казненом простору а лопта иде нпр у корнер, онда треба прогледати кроз прсте? Звездаш сам али сматрам да ВАР треба да постоји јер на крају крајева и нама је пар пута помогао, а очигледно то је једини начин да се спрече неправде понекад.

avatar
chupe
Saturday, 27.02.2021
12:26

Hahah cek smucio mu se, a u prvom mecu dva gola ponistena Milanu zbog VAR tehnologije, a niko od igraca Zvezde se takodje nije bunio ni za igranje rukom ni za ofsajd. Tada ti je valjao VAR, a sad povracas zbog njega. Kakvi ste vi licemeri, katastrofa