''PLAN B'' - Partizan se okreće crnogorskom reprezentativcu?

Autor: Darko Mitrović
subota 07.01.2017.
22:14
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Početak priprema Partizana već je na pragu, a goruće pitanje u prelaznom roku još uvek nije rešeno. Hoće li Iliev zaista da iznenadi?

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Navijačima Partizana već je dobro poznato da je glavni cilj crno-belih u zimskom prelaznom roku angažovanje novog štopera.

Nedeljama se pominje ime Nikole Vujadinovića u tom kontekstu, pregovori već dugo traju, ali nikako da se taj transfer i ozvaniči. A kako vreme prolazi, stiče se utisak da bi crno-beli mogli da se okrenu i drugim rešenjima na toj poziciji.

U prilog tome i večerašnja informacija koju su objavile ''Novosti'', da se Partizan interesuje i za 29-godišnjeg crnogorskog reprezentativca Marka Simića.

U pitanju je ''Partizanovo dete'', momak koji je pre više od decenije nastupao u mlađim kategorijama kluba iz Humske, ali koga u seniorskoj konkurenciji još uvek nismo gledali u Partizanovom dresu.

On je do sada promenio veliki broj klubova, kako domaćih (Radnički KG, Mladenovac, Bežanija, Jagodina), tako i inostranih (Spartak Varna, Černomorec, Honved, Bate Borisov, Kajzeri), a od letos je član izraelskog Hapoela iz Tel Aviva, sa kojim ima ugovor do 2020. godine.

Međutim, njegov trenutni status u ovoj ekipi nije dobar, u poslednje vreme je daleko od prvog tima, što crno-beli navodno žele da iskoriste i da ga dovedu na pozajmicu ove zime.

Zanimljivo je i da je u Kajzeriju igrao u vreme dok je trener ovog kluba bio Robert Prosinečki koji je i insistirao na njegovom transferu u ovaj klub 2013. godine.

U narednih dana nekoliko dana treba očekivati rasplet. Vujadinović je, po svoj prilici, i dalje ''prvi pik'' za poziciju štopera, a ukoliko se njegov transfer i definitivno izjalovi, Partizanova ''ofanziva'' po pitanju Simića mogla bi znatno da ojača.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Darko k
Sunday, 08.01.2017
12:12

Odlican igrac secam ga se kada je igrao za Bate Borisov bio je odlican cak se pricalo da ce dobiti poziv za reprezentaciju Srbije ali to se nije desilo Crnogorci su bili brzi i sada nastupa za njih, sve u svemu iskusan dobar igrac bas kakav nam fali bravi ilijev samo nastavi sa dobrim radom.Ps mani sta pisu pojedinci po portalima ovaj nevalja onaj nevalja alo bre pustite ljude da rade svoj posao da ste toliko dobri vi bi birali igrace a ne Ilijev podrska za Ilijeva covek zna sta radi!!!!

avatar
Anderton
Sunday, 08.01.2017
12:00

Pljunite lovu i dovedite Vitasa.

avatar
Lazar Grobar
Sunday, 08.01.2017
10:54

Simić je Boateng za Vujadinovića.

avatar
Povratak kralja #48
Sunday, 08.01.2017
00:54

Ne verujem da bi Marko Simić bio bolji od Ostojića ili Milenkovića. Moramo daleko boljeg štopera da dovedemo.

avatar
JesseLingard14
Sunday, 08.01.2017
01:33

Gledao sam ga uzivo nekoliko puta , zna da odigra odlicno ali problem je sto ne igra tako u kontinuitetu odigra jednu dobru utakmicu , pa lose odigra 2 itd

avatar
RVT SPT SRB JSD ACM
Sunday, 08.01.2017
00:30

Mozda je ovo i bolja opcija...

avatar
Колатерална Штета
Sunday, 08.01.2017
00:25

Bolje vratite Voju Stankovića...