''Plavi'' Stevanović novi trener Napretka - ''A sad nas čeka interesantan prelazni rok…''

Autor: Darko Mitrović
utorak 04.06.2024.
19:15
Izvor: Sportske.net

Kruševljani predstavili novog šefa struke.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022
Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022

Povezane vesti

U novu sezonu ekipa Napretka će ući sa novim trenerom. Uprava kluba očigledno nije imala poverenja u Ivana Stefanovića koji je tokom plej-ofa ukazao priliku nekolicini mladih igrača i omogućio im da steknu značajno iskustvo pred izazove koji ih očekuju u sledećoj sezoni.

Stefanovićevo mesto zauzeće bivši selektor mlade reprezentacije Srbije, nekadašnji fudbaler i trener Partizana Goran Stevanović, kome je ovo povratak u Kruševac posle tri i po godine.

''Drago mi je da sam ponovo u Napretku, jer za kratko vreme ovde sam stekao puno prijatelja. Nastavljamo gde smo stali, a čeka nas puno posla, jer predstoji formiranje novog tima. Krećemo praktično od nule, ali treneri to najviše i vole'', rekao je Stevanović posle potpisivanja ugovora

Šta očekivati od Napretka u sledećoj sezoni?

''Nikada me i nisu interesovale sredine koje nisu ambiciozne. Posle razgovora sa predsednikom Nenezićem jasno mi je bilo da slično razmišljamo i eto me ponovo u Kruševcu'', poručio je Stevanović.

''Ugovor je potpisan na dve godine, a sad nas čeka interesantan prelazni rok…'', istakli su na klupskom sajtu Napretka, pa i narednih dana treba očekivati dosta zanimljivih vesti iz Kruševca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke