Plavšić: "Utakmica za uživanje, dođite da proslavimo jesenju titulu"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 07.12.2015.
15:55
Izvor: Beta

Fudbaler Crvene zvezde Srdjan Plavšić rekao je danas da nije iznenađen dobrom partijom svoje ekipe u utakmici protiv Čukaričkog i dodao da su on i njegovi saigrači želeli da se iskupe za poraz i lošu igru u Kupu Srbije.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

"Bilo je to veče koje ćemo dugo pamtiti. Jedna od onih utakmica koje se ne zaboravljaju. Uložili smo mnogo kako bismo protiv Čukaričkog ostavili dobar utisak i vratilo nam se. To je, na kraju, velika pobeda cele ekipe, predvodjene trenerom Miodragom Božovićem koji je pronašao način da od nas napravi tim koji prihvata samo pobede", rekao je Plavšić za sajt kluba.

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su juče na Banovom brdu Čukarički sa 7:2, u poslednjoj utakmici 20. kola Super lige Srbije.

"Nisam iznenađen ni svojom dobrom partijom, niti partijom mojih drugova. Bili smo mnogo motivisani uoči utakmice, želeli smo više od svega da ostavimo dobar utisak kako bismo se iskupili za partiju u Kupu i dobra igra ekipe je bila samo logična posledica svega", naveo je Plavšić.

Crvena zvezda će u subotu, 12. decembra, poslednji put ove godine igrati utakmicu na svom stadionu. Ulaz će biti besplatan za sve navijače koji budu nosili Zvezdin šal.

"Očekujem veliki broj navijača jer će to biti poslednja utakmica u Beogradu ove godine i prilika da svi zajedno proslavimo jesenju titulu. Čujem i da će ulaz biti besplatan, pa pozivam naše navijače da dođu i još jednom uživaju u dobrom fudbalu", rekao je Plavšić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Monday, 07.12.2015
19:01

Ovaj decko me odusevljava svojim igrama.

avatar
Kladionicar BAN 40
Monday, 07.12.2015
20:58

Jako mi je zao bilo kad je ispao iz prve postave, nadam se da se sada i konacno vraca u istu!

avatar
Boba-Manchester
Tuesday, 08.12.2015
02:54

Plavsic je padao sa igrom jedno vreme a to je pre svega zbog pozicije ofanzivnog veznog koja mu ne odgovara. Plavsic je za krilo i tu moze da dodje do izrazaja zbog svoje brzine kao sto je i uradio sad protiv Cukarickog kad je rasturao njihovog levog beka.

avatar
Kladionicar BAN 40
Tuesday, 08.12.2015
00:40

Ne brinem se ja uopste, ja kad sam pisao da Grof zna sta radi mnogi su ga pljuvali i pricali da treba odmah da ide..

avatar
MozdaRealan
Monday, 07.12.2015
22:55

I ja takodje uz Ibanjeza omiljeni igrac Zvezde!

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Monday, 07.12.2015
21:28

To je Plavsic svojim igrama zasluzio, ali ne brini Grof zna sta radi.