Pljevljaci se naoštrili za Partizan, ne kriju gde su najjači!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 09.07.2018.
13:03
Izvor: Sportske.net, fkrudarpljevlja.com

Rezultati koje su ostvarili na pripremama ne daju im mnogo razloga za optimizam, ali...

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Posle obavljenih priprema na Zlatiboru, ekipa Rudara iz Pljevalja danas se vraća kući, gde će obaviti poslednje ''finese'' uoči duela sa Partizanom, u četvrtak od 20:15h u Nikšiću.

Prethodnih dana, Pljevljaci su imali čak tri provere protiv srpskih superligaša i nisu postigli nijedan gol. Od Rada su izgubili sa 1:0, od Napretka sa 2:0, a u generalnoj probi su igrali bez golova, 0:0, sa ekipom lučanske Mladosti.

Ali, sudeći po onome što se može naći na njihovom zvaničnom sajtu, u Rudaru su zadovoljni prikazanim protiv Lučanaca i sada sa mnogo više samopouzdanja dočekuju meč sa Partizanom

''Poslednja provera Rudara na Zlatiboru i dobra igra, pucalo' je na sve strane od duela kao da je utakmica za bodove.

Bogavac polako profiliše tim za Partizan, ostaju još jedna ili dve dileme, uglavnom velika je konkurencija u veznom redu gde imamo i najviše rešenja na svakoj poziciji, ali sigurno po atmosferi u timu da će svi dati svoj maksimum'', navodi se na sajtu Rudara, uz poruku da su ''sve misli su okrenute ka Partizanu i da se Rudar predstavi u što boljem svetlu na tom dvomeču''.

U pomenutoj utakmici protiv Mladosti ekipa Rudara je nastupila u sastavu: Radović, Sekulić, Pešukić, Živković, Mitrović, Vuković, Zečević, Golubović, Bošnjak, Đalović, Sopo.

Igrali su još: Adis Kuč, Edvin Kuč, Janketić, Macanović, Talović, Bajčetić, Tahirović,Gogić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke