''Pljuštali'' golovi u Superligi, 15 na četiri utakmice!

Autor: Darko Mitrović
subota 26.09.2020.
18:01
Izvor: Sportske.net

Sjajno popodne u domaćem šampionatu.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Kada su ''TV Arena Sport'' i ''AdmiralBet'' zajedničkim snagama pokrenuli novi TV projekat ''Kao nekada'', nameravali su da nam priušte baš ovakva fudbalska popodneva kakvo smo imali danas.

U multiprenosu na ''TV Arena Sport 1'', gledaoci su ovog popodneva mogli da prate dešavanja sa četiri prvenstvene superligaške utakmice (uz još jednu iz Hrvatske), na kojima je ukupno postignuto čak 15 golova, pa su se reporteri često smenjivali i prekidali jedni druge jer su golovi padali ''kao kiša''.

Najefikasnija utakmica bila je ona u Surdulici, gde je Radnik savladao ekipu Rada sa 4:2. Milan Makarić je već u trećem minutu doveo domeća u vođstvo, a izjednačenje ''Građevinarima'' doneo je Jovanović u 39. minutu meča.

Novo vođstvo Surduličanima doneo je Kričak u 59. minutu, a Rad je drugi put izjednačio preko Busnića tri minuta kasnije.

Ipak, u poslednjih dvadesetak minuta domaći su uspeli da prelome meč u svoju korist, i to golovima Pavlova u 69. i Danoskog deset minuta kasnije, za konačnih 4:2.

Na debiju novog trenera Dušana Đorđevića, Čukarički je na Banovom brdu deklasirao Mačvu, rezultatom 4:0. Miloš Ostojić je u 35. minutu ''načeo goste'', a  u nastavku još tri gola u mreži Šapčana.

Kajević je na asistenciju Veljka Birmančevića pogodio u 59. minutu za 2:0, a dvadeset minuta kasnije Birmančević se i sam upisuje u strelce, da bi konačan rezultat postavio N'Diaje posle centaršuta sa desne strane u 90. minutu susreta.

Ubedljiv na svom terenu bio je i TSC koji se vraća u pravu formu posle slabijeg starta sezone. Ekipa Zoltana Saba je u Senti savladala Spartak sa 3:0, a vođstvo joj je doneo Lukić u 11. minutu. Gosti su na isteku prvih pola sata igre propustili priliku da izjednače, ali Denković nije iskoristio jedanaesterac.

Pred kraj poluvremena, Nenad Lukić je duplirao prednost TSC-a, a konačnih 3:0 postavio je Đuro Zec. Lukić je uz postignut gol, upisao i još dve asistencije.

Jedini remi danas viđen je u Ivanjici, gde je Javor Matis podelio bodove sa Zlatiborom, bilo je 1:1. Janjić je u 11. minutu doveo goste u vođstvo, a Radivojević je doneo bod Javoru, svojim pogotkom u 40. minutu.
-
baner
 
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke