''Pljušte'' reakcije ''Delija'' - Bes, ironija, kritike, ali ima i onih koji ''spuštaju loptu'' (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
nedelja 25.10.2020.
23:16
Izvor: Sportske.net

Ovo večeras, naravno, nisu očekivali.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Crvena zvezda je posle deset uzastopnih pobeda u Linglong Superligi vezala i dva remija. Posle 1:1 u 163. večitom derbiju u Humskoj, Zvezda je večeras na svom terenu igrala bez golova protiv Javor Matisa.

Aktuelnom šampionu nije pomogao ni jedanaesterac, koji nije realizovao Mirko Ivanić u 59. minutu, kao ni brojne druge šanse, pogotovo u drugom poluvrtemenu, ali ono što navijačima možda i najviše smeta jeste ''kombinovani sastav'' u prvom poluvremenu sa čak petoricom U21 igrača.

U nastavku je Dejan Stanković uveo svoje najveće adute, ali nije pomoglo...

Brojne su reakcije posle ovakvog rezultata, izdvojili smo u prilogu samo jedan deo.
-
Baner
-
- - - - - - - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Monday, 26.10.2020
14:56

Ja garantujem da Zvezda nece biti sampion ako Stankovic ostane na klupi Zvezde.

avatar
Brajkoo
Monday, 26.10.2020
13:01

Neverovatno da nikoga ne mogu da pobede bez sudija i fss

avatar
Piksi G00L iz korner
Monday, 26.10.2020
14:57

Zbog toga vas i nema u Evropi jer tamo nema srdjana, danila i sime ljei.

avatar
Man united
Monday, 26.10.2020
16:07

Ви, спинери, сте као покварена плоча.

avatar
Bojan Samardzic
Monday, 26.10.2020
10:07

Kakvi smo mi navijaci postali... Ne valja kad dajemo sansu mladima, ne valjsa kad ne dajemo... U stvari, dati sansu mladima, ali ocekivati da oni odmah zaigraju kao matori. Igrali smo sasvim korektno, stvarali sanse, ali Lazovic je jednostavno bio nevjerovatan i to je to. Partizan kad gubi bodove, igra lose, prima golove, mi imali penal i dvije mrtve sanse, uraganski nalijetali sve vrijeme i pritom nismo dozvolili ni jednu ozbiljniju sansu! Falilo je srece, idemo dalje!

avatar
Dorotej
Monday, 26.10.2020
15:03

Radi se o tome da planski dajemo šansu. Uraganski naleti!? Kao da nismo gledali istu utakmicu. Veći problem je bio po meni da ti mladi nisu dobili instrukcije kako i šta treba da igraju. Radulović levi bek!? Napravi tri koraka pa stane, ne zna šta će sa loptom. Gavrić solira, dribla kao da je na svom poljančetu, dečko se zabavlja. Eraković ređa kiskseve da navijači dobijamo migrenu. Nikolić ima gomilu netačnih pasova. Često dodaje loptu iza leđa saigraču. Ali opet, ništa strašno da je bilo nerešeno. Nisam od onih navijača koji sada prave dramu.

avatar
Bojan Samardzic
Wednesday, 28.10.2020
10:44

I ja se slazem da bi trebalo planski davati sansu, sto znaci ne dovoditi strance na mjesto gdje planiramo da damo sansu nasem igracu. Sve ostalo, ne mogu da se slozim. Gledao sam utakmicu, napadali smo, falio je gol. Da smo krajem prvog poluvremena iz one sanse dali gol, lagano bi odradili posao a prvotimci ne bi ulazili i sve bi bilo super, Miloje odradio milion takvih utakmica. Mladi igraci su mladi i zato od njih ne mozes ocekivati da igraju svaku utakmicu na istom nivou. Zato Gavra jednu utakmicu pokida, drugu se ne vidi, trecu solira pa opet ispocetka, Erakovic na jednoj kiksne, na drugoj prestize napadace u punom sprintu i iznosi loptu, na trecoj prosjek. Mislio sam, kad ste prizivali davanje sanse nasoj djeci, da to znate. Naprotiv, stranci iskusnjare, kao sto je Garsija, Kanjas itd odigraju svaku utakmicu profesionalno, rijetko kad urade nesto da nas odusevi, ali zato ni ne kiksaju i to je to. Sta vise volis? U LSL ima prostora da se ovi mladi uce (kiksnuli, pa sta, i dalje smo sampioni pored ovakve konkurencije), pa i u LE, sto da ne, ali recimo, u kvalifikacijama apsolutno nema prostora za takve egzibicije, zato i dovodimo polovne strance koji nisu nista posebno ali su odigrali desetine jakih utakmica i imaju stabilnost.

avatar
Dejan Omerovic-Htzl
Tuesday, 27.10.2020
20:00

To sto neko igra ofanzivan fudbal ne znaci da ce dati vise golova nego onaj koji igra defanzivno... prvo sz krebule neznaluce da teraju Miloja, pa da guraju klince, a kad se vratimo u 2014tu ce da teraju upravu i sve zive...

avatar
carbone
Monday, 26.10.2020
08:47

Neka se sada uprava zapita sta dovodi u Zvezdu i za koju platu igraju njeni fudbaleri a za koliku fudbaleri Javora...Osim Kataia, Borjana, Kange,Ivanica i Falcinelija,sve ostalo je totalni promasaj..Zvezda nije srpskoligas da joj trebaju fudbaleri koji ne mogu da se nose sa ekipama iz lige...Fudbaleri koji se kriju iza lopte , ne otkrivaju se,fudbal bez ideja, nista atraktivno...U ovoj ligi po zaradama igraca svaka utakmica bi trebala da se zavrsi sa 3 gola razlike za nas, ali nazalost, Zvezda je majka za prosecne igrace ,zato tu i jesmo u Evropi

avatar
Deki.Stankovic.5
Monday, 26.10.2020
22:10

Sve si lepo rekao pogotovo ovo kljucno 'fudbaleri koji se kriju iza lopte'...

avatar
carbone
Friday, 30.10.2020
14:47

U formaciji 3-4-2-1 koja je igrana protiv Hofejhama nismo imali sredinu uopste...praznina, nije bilo fudbalera koji je izlazio da primi loptu...preskakanje sredine , protiv Slovana je to izgledalo kako treba i dacu primer Kange koji trazi loptu od svog sesnaesterca i iznosi je do kraja..zna sa loptom ima cvrstinu...

avatar
Popay
Monday, 26.10.2020
08:12

Ako je tako “zapisano”i moralo biti...
Onda
Malo optimizma...

Bolje bod protiv Javora a pobeda protiv Libereca,
nego bod protiv Libereca a pobeda protiv Javora..

Malo kompenzacije, Haha

avatar
DRUG OSTOJA
Monday, 26.10.2020
07:49

Brašanac jedini realan.

avatar
Horhe Kampos
Monday, 26.10.2020
00:29

Порука за Катаија... Бежи одавде и спашавај живу главу!!!

avatar
Stefan Lazović
Monday, 26.10.2020
00:48

Evo procitao je, pakuje se :D

avatar
Horhe Kampos
Monday, 26.10.2020
07:32

Знам јавио ми је😉