PLS: Inđija na pragu Super lige, Rad pred ispadanjem!

Autor: Lazar Nikolić
nedelja 27.03.2022.
18:40
Izvor: Sportske.net

Derbi prvenstva pripao "zelen-belima".

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

U derbiju 28, kola Prve lige Srbije, a i čitavog dosadašnjeg dela prvenstva, Inđija je na svom terenu savladala Mladost GAT iz Novog Sada rezultatom 2:1. Rad je na Banjici izgubio od pančevačkog Železničara 1:0 i nalazi se blizu ispadanja u niži rang.

Duel između dve prvoplasirane ekipe u Inđiji bio je u rangu superligaških utakmica. Gosti iz Novog Sada poveli su u 17. minutu, a strelac je bio bivši fudbaler Inđije Srđan Dimitrov. Inđija je izjednačila samo osam minuta kasnije, strelac izjednačujućeg pogotka bio je Vlada Milosavljev iz penala.

Domaći su došli do potpunog preokreta u drugom poluvremenu, a gol vredan prvog mesta na tabeli delo je Uroša Ignjatovića u 68. minutu. Mladost je tako pala na poziciju broj 2.

Beogradski Rad je na svom terenu izgubio od Železničara iz Pančeva i trenutno se nalazi na 14. mestu Prve lige Srbije, dok su Pančevci trećeplasirani i sa izglednim šansama da se po prvi put u istoriji plasiraju u Super ligu.

U ostalim utakmicama najviše drame viđeno je na meču IMT - Žarkovo, domaći su u poslednjim trenucima meča došli do boda, bilo je 2:2. Mačva i Timok su odigrali bez golova, a u toku je susret Javora i Budućnosti iz Dobanovaca.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke