PLS - Inđija posustala, Žarkovo je ozbiljna ekipa, petarda Zaječaraca i debakl "Građevinara"!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 03.09.2021.
22:59
Izvor: Sportske.net

Koće se boriti za plasman u Super ligu?

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Četiri pobede u četiri meča, i onda komšijski remi sa Radničkim iz Sremske Mitrovice. Inđija je povela preko Kovačevića u 24. minutu, da bi Mustafa Ibrahim izjednačio pred kraj prvog poluvremena. 

U gornjem domu je i ekipa Mladost GAT iz Novog Sada, oni su danas savladali "traktoriste" sa Novog Beograda, bilo je 0:1 golom Dimitrića u 40. minutu meča. 

Posebno impresivan utisak je ostavila ekipa Timoka iz Zaječara koja je savladala Budućnost iz Dobanovaca, bilo je ubedljivih 5:0, a golove su postizali redom Jovanović, Davidović, Dragićević, Mitrović i Nikolić. 

Prvu pobedu u novoj sezoni zabeležili su i fudbaleri Zlatibora iz Čajetine, oni su savladali Železničar iz Pančeva sa 2:0, strelci su bili Ivković i Radoman. 

Najuzbudljivije je bilo u duelu Žarkova i Javora, dva kandidata za ulazak u viši rang. Prekaljeni Marko Momčilović je doveo Javor u prednost u 42. minutu utakmice, ali su gosti ostali sa igračem manje pošto je Jevremović dobio crveni karton posle prekršaja za kazneni udarac. Dostanić je izjednačio u 71. minutu iz penala, da bi 14 minuta kasnije pobedu domaćima doneo Žuvić. 

U duelu prošlogodišnjih superligaških ekipa, Mačva je na svom terenu savladala Rad rezultatom 4:0, dok su Bačka i Kabel podelili bodove, bilo je 0:0. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke