PLS - Javoru derbi kola i vrh tabele, pobedila Sloboda!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 04.11.2018.
17:44
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Javor Matisa savladali su Inđiju u derbiju 15. kola i prve runde ligaškog dela Prve lige Srbije. Sloboda konačno dobila utakmicu.

fkjavor.com
fkjavor.com

Povezane vesti

Pet mečeva 15. kola Prve lige Srbije igrano je u nedelju u terminu od 13 časova i 30 minuta. Derbi kola i prve faze takmičenja odigran je u Ivanjici gde je Javor Matis ugostio Inđiju.

Okršaj za prvo mesto na tabeli pripao je Ivanjičanima koji su slavili rezultatom 1:0 (0:0), a gol vredan tri boda i liderske pozicije postigao je Marko Kolaković u 52. minutu susreta.

Kragujevački Radnički 1923 ostao je neporažen u "Zemunelu" (0:0) i tako produžio niz pozitivnih rezultata. Utakmica sa Teleoptikom bila je šesta uzastopna koju Radnički 1923 nije izgubio, a treba reći da je na tih šest susreta ostvario četiri pobede.

Posebnu pažnju privlači i rezultat utakmice u Užicu. Duel bivših superligaša Slobode i Borca pripao je domaćinu (2:1) koji je na taj način upisao prvu pobedu od početka sezone!

Pobedu "Erama" doneli su Milovan Ilić i Marko Rajković golovima u drugom i tridesetom minutu. Utešni gol za goste iz Čačka bio je delo Nemanje Perića dvadeset minuta pre kraja susreta.

Rezultati 15. kola:

13:30
Ivanjica: Javor Matis - Inđija 1:0
Bečej: OFK Bečej 1918 - Bežanija 1:2
Zemun: Teleoptik - Radnički 1923 0:0
Senta: TSC - Budućnost (D) 4:1
Užice: Sloboda - Borac 2:1

17:00
Kruševac: Trajal - Novi Pazar

ponedeljak
Beograd: OFK Žarkovo - Sinđelić
Gornji Milanovac: Metalac - Zlatibor

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke