PLS - Kiks Kabela, imamo još jednog ozbiljnog kandidata za Superligu!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 25.03.2021.
20:42
Izvor: Sportske.net

Najubedljiviji su, ipak, bili Lozničani.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Danas su odigrane i sve preostale utakmice 23. kola Prve lige Srbije, a drugoplasirali Kabel je na svom terenu osvojio samo bod protiv Radničkog iz Pirota. Domaći su poveli golom Petrovića u 29. minutu, a konačnih 1:1 postavio je Milošević sredinom drugog poluvremena.

Kabel sada za vodećim Radničkim 1923 iz Kragujevca zaostaje čak deset bodova, a istovremeno mu se sve više približava trećeplasirana Kolubra, koja je danas na svom terenu savladala Železničar iz Pančeva sa 3:1.

Ovo je treća uzastopna pobeda Kolubare, kojom je stigla na samo tri boda zaostatka za Kabelom i tako se ozbiljno uključila u borbu za plasman u Superligu.

Kolubara je danas povela već u šestom minutu, autogolom veterana Sikimića, a prednost je duplirao Cvetković u 53. Sikimić se potom iskupio za autogol, smanjivši porednost domaćina, a trijumf Kolubare potvrdio je Đokić u 74. minutu.

Od ostalih mečeva izdvaja se pobeda Loznice nad Dubočicom od 7:0, a dvostruki strelac bio je 19-godišnji fudbaler Partizana na pozajmici u Loznici Slobodan Stanojlović. Uz njega, dvostruki strelac bio je Komarčević, a preostala tri gola postigli su Ilić, Janjušević i Bogdanović.

Prva liga Srbije, 23. kolo

Borac 1926 - Radnički SM 0:1
Budućnost Dobanovci - Dinamo Vranje 0:1
Kabel - Radnički Pirot 1:1
Loznica - Dubočica 7:0
Trajal - Jagodina 3:0
Zemun - Sloga 1:0
Kolubara - Železničar 3:1

Juče:

Radnički 1923 - IMT 3:1
Žarkovo - Grafičar 2:1.

Standings provided by SofaScore LiveScore



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke