PLS - Pazar kasno upalio, "fotofiniš" u borbi za opstanak

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 01.05.2019.
21:27
Izvor: Sportske.net

Kompletirano je 36. kolo Prve lige Srbije u plej-aut grupi. Novi Pazar i Sloboda ostvarili pobede koje ih neće spasiti ispadanja.

facebook.com/Fudbalski.Klub.Zlatibor
facebook.com/Fudbalski.Klub.Zlatibor

Povezane vesti

Kolo pre kraja takmičenja u plej-autu Prve lige Srbije poznato je koja tri kluba naredne sezone neće igrati u ovom rangu takmičenja.

Posle 36. kola možemo da konstatujemo da su iz lige ispali Novi Pazar, Teleoptik  Sloboda iz Užica, a poslednjeg putnik u niži rang biće OFK Bečej ili čačanski Borac.

Novi Pazar je večeras na svom terenu ubedljivo savladao ekipu Žarkova rezultatom 3:0 (1:0) i tako vezao treći uzastopni trijumf u plej-autu.

Pazarci su tako pobegli sa dna tabele, ali nisu uspeli da dođu u poziciju da igraju za opstanak jer kolo pre kraja imaju pet bodova manje od prvog tima koji je u sigurnoj zoni.

Uprkos tome, Novi Pazar će se pitati o tome ko će sledeće sezone igrati u Prvoj ligi Srbije jer u poslednjem kolu gostuje ekipi Borca koja i dalje može do opstanka.

Ukoliko Borac savlada Novi Pazar, a OFK Bečej doživi poraz od Trajala u Kruševcu, iz lige će ispasti "Gusari sa Tise". Svaki drugi scenario ide na ruku OFK Bečeju.

Sloboda je večeras u Užicu savladala Trajal 2:1 (1:0) ali ta pobeda nema nikakav značaj jer će "Ere" sledeće sezone igrati u Srpskoj ligi Zapad zajedno sa Novim Pazarom.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke