PLS - Radnički pao na penale, Inđija se nada Super ligi!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 19.05.2019.
18:18
Izvor: Sportske.net

U polufinalu baraža Radnički je dobio penal lutriju protiv Metalca, danas je "kocka" pala na Inđiju.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Fudbaleri Inđije osvojili su prvo mesto u baražu Prve lige Srbije i stekli pravo da se kroz dvomeč sa četrnaestoplasiranim iz Super lige bore za povratak u fudbalsku elitu.

Inđija je u finalu baraža savladala Radnički 1923 iz Kragujevca posle boljeg izvođenja penala rezultatom 3:0, a u regularnom toku susreta bilo je 1:1 (1:1).

Kragujevčani su bolje otvorili meč, poveli preko Jovana Lukića, ali je Inđija do odlaska na odmor poravnala golom Srđana Dimitrova.

U nastavku nije bilo golova pa su penali odlučivali o pobedniku. Inđija je otvorila penal seriju ali Srđan Dimitrov nije postigao gol. Usledio je promašaj Tomislava Todorovića, pa je posle prve serije ostalo 0:0.

Od druge serije fudbaleri Inđije počinju da pogađaju, a gosti nastavljaju da promašuju, pa je tako u četvrtoj seriji stavljena tačka na trijumf Inđije.

"Zeleni" bi posle devet godina mogli da se plasiraju u Super ligu, a to će učiniti ukoliko budu bolji u dvomeču sa četrnaestoplasiranim timom elitnog ranga.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 19.05.2019
18:23

Својевремено смо овако ушли у елиту 1998. против Чукаричког, а и сад прошли Металац, овај пут је срећа била против нас! Хвала момци на херојски одиграној сезони, верујем да ће догодине све бити на свом месту и да ћемо се пласирати у Суперлигу!!!