PLS - Sjajna utakmica u Pazaru, Radnički se penje ka vrhu!

Autor: Beta Beta
subota 07.10.2017.
20:45
Izvor: Sportske.net, Beta

Fudbaleri Novog Pazara pobedili su danas Indjiju sa 4:3, u utakmici osmog kola Prve lige Srbije. Pobedio i Radnički na svom terenu, konačno.

sportske.net/Mihajlo Vidojević
sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

Novi Pazar je uspeo da slavi sa 4:3 protiv Inđije danas na svom terenu.

Domaćin je vodio sa 3:0, golovima Jovana Jovanovića u petom, Denisa Ristova u 31. i Admira Kecapa u 33. minutu, ali je Indjija izjednačila pogocima Sladjana Nikodijevića u 38. i 83, te Slobodana Krstanovića u 47. minutu.

Pobedu Novopazarcima doneo je Predrag Đorđević u 85. minutu.

"Bila je stresno. Moram da istaknem da sam krajnje razočaran zbog ponašanja jednog dela publike. Ne bih više komentarisao", rekao je posle utakmice trener Novog Pazara Marjan Živković.

Pazar je napredovao do šestog mesta na tabeli sa 13 bodova, dok je Indjija osmoplasirana i ima dva boda manje.

"Lepa utakmica, ali i stresna za vodjenje. Nismo se adaptirali na težak teren, rival je to iskoristio i poveo sa 3:0. Dobili smo poklon od domaćina, ali nismo uspeli da ga iskoristimo i sačuvamo bod", kazao je trener Indjije Spasoje Jelačić.

Novi Pazar će u sledećem kolu gostovati užičkoj Slobodi, a Indjija će dočekati Radnički 1923 iz Kragujevca.

Radnički iz Kragujevca je konačno uspeo da savlada protivnika na svom terenu ove sezone, pala je ekipa Teleoptika, a jedini gol na meču postigao je Nenad Đurđević već u 5. minutu utakmice.

Mogao je Radnički da stigne do ubedljivije pobede u ovom meču, ali mladi Maksimović nije iskoristio svoje šanse danas.

Na drugoj strani je pretio Veljko Birmančević, pa Đilas, ali promene rezultata nije bilo.

U ostalim mečevima koji su odigrani danas, TSC i Dinamo su remizirali 0:0, a Sinđelić i Sloboda su takođe odigrali nerešeno - 1:1.

Na tabeli vodi Dinamo sa 19 bodova, Metalac i Radnički imaju po 16, Sinđelić 14. Na dnu su Teleoptik sa 3 i Radnički iz Pirota sa samo jednim bodom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 07.10.2017
21:16

Пишу се три бода, а ми ћемо у наредном колу да наставимо оно што је Пазар данас започео! Данашњи резултати нам одговарају, верујем да ћемо задржати овај темпо до краја шампионата и активно се борити за улазак у Јсл !