PLS - Sve je izvesnije ko će u Superligu, ali šta se dešava sa Zvezdinom filijalom?

Autor: Darko Mitrović
petak 19.03.2021.
17:18
Izvor: Sportske.net

Dva derbija odigrana su danas i sada su stvari još jasnije na vrhu tabele.

fkradnicki.com/Nenad Kotlajić
fkradnicki.com/Nenad Kotlajić

Povezane vesti

Prve dve utakmice 22. kola Prve lige Srbije ujedno su bili i derbiji kola, posle koji su se vodeće ekipe još više izdvojile na čelu tabele, u odnosu na prve pratioce.

Lider na tabeli, kragujevački Radnički 1923 danas je imao teško gostovanje u Beogradu, protiv Zvezdine filijale, Grafičara, ali je nastavio sjajnu seriju rezultata i trijumfovao rezultatom 2:0.

Zanimljivo, u pet utakmica prolećnog dela sezone, Radnički nije primio nijedan gol, ostvario je tri pobede i dva remija i sada ima 51 osvojeni bod na vrhu tabele.

Današnju pobedu Radničkom su doneli Mirić, vodećim golom u 17. minutu i Zukanović, koji je u samom finišu meča postavio konačnih 2:0.

Za razliku od Radničkog, ekipa Grafičara od starta drugog dela sezone ne zna za pobedu, osvojila je samo tri boda u poslednjih pet mečeva i trenutno je na deobi šestog i sedmog mesta na tabeli.

Drugi današnji derbi odigrale su ekipe koje zauzimaju drugo i treće mesto na tabeli. Domaćin je bio trećeplasirani IMT, koji je na svom terenu prekinuo seriju pobeda, pošto je Kabel slavio sa 2:0 i sada ima 43 bodoa, osam više od današnjeg rivala.

Mesarović je u 43. minutu doveo ekipu Kabela u vođstvo, a trijumf gostiju potvrdio je Kočović u 77. minutu meča.

-

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke