PLS - Vodeći posustaju! Novi kiks Radničkog, Kabel to nije iskoristio

Autor: Darko Mitrović
subota 24.04.2021.
23:37
Izvor: Sportske.net

Nova šansa ukazuje se trećeplasiranoj Kolubari.

fkradnicki.com/Nenad Kotlajić
fkradnicki.com/Nenad Kotlajić

Povezane vesti

Fudbaleri kragujevačkog Radničkog nikako da povrate formu zahvaljujući kojoj su veliki deo ove sezone proveli na prvom  mestu na tabeli. Ni promena trenera nije, bar za sada, pomogla da lider izađe iz rezultatske krize, pošto su Kragujevčani danas osvojili samo bod na gostovanju ekipi Zemuna koja je pretposlednja na tabeli PLS.

Taj meč je završen rezultatom 1:1, Zemunci su poveli golom Isidorovića u sedmom minutu, a Radnički je izjednačio sedam minuta kasnije sa bele tačke, golom Varjačića.

Srećom po Radnički, ni drugoplasirani Kabel ne briljira, danas je takođe remizirao u Loznici gde nije bilo golova, pa Kragujevčani na vrhu tabele i dalje imaju tri boda više od Kabela, s obzirom da se očekuje da meč prošlog kola sa Borcem dobiju službenim rezultatom.

Od ostalih mečeva, pažnju privlači onaj u Čačku, gde su fudbaleri Borca posle protesta u prošlom kolu u Kragujevcu, ponovo odlučili da igraju fudbal i na svom terenu su savladali ekipu Žarkova sa 2:0, s tim da su gosti od 24. minuta igrali sa fudbalerom manje na terenu.

PLS, 29. kolo

Subota:

Borac 1926 - Žarkovo 2:0
Budućnost Dobanovci - Grafičar 1:1
Dubočica - Dinamo Vranje 1:2
Jagodina - Radnički SM 1:3
Loznica - Kabel 0:0
Železničar - Sloga 1:0
Zemun - Radnički 1923 1:1

*

Standings provided by SofaScore LiveScore



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke