PLS - Zvezdina deca za pobedu Grafičara, Inđija dominira, goleada u Ivanjici

Autor: Darko Mitrović
subota 23.10.2021.
16:22
Izvor: Sportske.net

Tokom popodneva odigrano pet utakmica 14. kola Prve lige Srbije.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti


Vodeća Inđija nastavlja da dominira, novu pobedu upisala je na svom terenu protiv Budućnosti iz Dobanovaca rezultatom 2:1 i sada na vrhu tabele ima osam bodova više, uz meč više u odnosu na Mladost GAT i Mačvu.

Zvezdina filijala Grafičar igra po principu ''toplo-hladno'', ređa pobedu, pa poraz u poslednjih nekoliko kola, a danas je došlo vreme za novu pobedu. Grafičar je na svom terenu savladao ekipu Timoka sa 2:0, a golove su postigli igrači od kojih se u Zvezdi mnogo očekuje u narednim godinama. Sve je rešeno u razmaku od pet minuta, kada je prvo Andrija Radulović u 24. minutru ''načeo'' goste, a Jovan Mituljikić postavio konačnih 2:0 pet minuta kasnije.

Najviše golova bilo je u Ivanjici, gde su Javor i Železničar igrali nerešeno, 3:3, pa su Ivanjičani već treće kolo zaredom bez pobede.

Umalo je bez pobede mogao da ostane i Rad koji je vodio sa 3:0 na Banjici protiv Kabela, a Novosađani su petnaestak minuta pre kraja smanjili na 3:2 i meč uveli u rezultatski neizvesnu završnicu. Ipak, ''Građevinari'' su stigli do sva tri boda, čime su prekinuli seriju od tri uzastopna poraza.

Jedinu pobedu od gostujućih ekipa danas je ostvarila Loznica koja je bila bolja od Radničkog u Sremskoj Mitrovici i slavila rezultatom 2:1.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke