Pobednik rešen, ali usledili incidenti i prekid u Novom Pazaru!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 08.08.2021.
22:33
Izvor: Sportske.net

Sve je kulimiralo posle trećeg gola.

Emir Sadovic/Starsportphoto ©
Emir Sadovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Kada će se završiti utakmica između Novog Pazara i Partizana?

Kako se stvari odvijaju, sve je neizvesniji odgovor na to pitanje, pogotovo posle vođstva Partizana od 3:0 i pogotka koji je postigao Rikardo Gomeš posle velike greške golmana Ostojića.

Tenzije koje su postojale i u prvom delu meča postale su još izraženije, sudija je prekinuo do daljnjeg ovaj meč kako bi se navijači primirili i kako bi se stekli koliko-toliko normalni uslovi za igru.

Taj prekid traje sada već dvadesetak minuta...

Naime, posle trećeg gola, sa tribine na kojoj su se nalazili domaći navijači počeli su da padaju razni predmeti ka klupi Partizana, a sve što se dešavalo u tim trenucima najviše je nekako naljutilo Bibarsa Natha koga su saigrači jedva smirili u pokušaju da se obračuna sa nekim od predstavnika domaćeg kluba.

Ovo je bio ukupno četvrti prekid od početka meča, iz različitih razloga, prethodni su izazvale i pristalice Partizana, ali sve se brzo smirilo posle intervencije kapitena Saše Zdjelara.

Međutim, ovaj najnoviji prekid će, izgleda, još potrajati... Najnovija informacija do koje je došla TV Arena Sport je da fudbaleri Novog Pazara ne žele da nastave utakmicu dok se ne isprazni deo tribine sa gostujućim navijačima!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke