Počinje trka za Ivanića, kako će ga Zvezda zadržati posle onog evrogola?

Autor: Darko Mitrović
subota 27.11.2021.
17:04
Izvor: Sportske.net, Kurir

Pre samo mesec dana je potpisao novi ugovor, ali...

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Uz Aleksandra Kataija, Aleksandra Dragovića i kapitena Borjana, Mirko Ivanić je nosilac Zvezdine igre ove sezone i po mišljenju mnogih njen najbolji fudbaler tokom ove jeseni.

Svoj kvalitet je potvrdio i u četvrtak protiv Ludogoreca u petom kolu Lige Evrope, kada je postigao evrogol sa 25 metara i odveo crveno-bele na prvo mesto u grupi, kolo pre kraja grupne faze takmičenja.

Prema saznanjima lista ''Kurir'', Ivanićevu igru su na toj utakmici pomno pratili predstavnici turskog Bahčešehira i poljske Legije koji su veoma zadovoljni otišli sa ''Rajka Mitića'' i za očekivati je da tokom zime stignu i njihove konkretne ponude.

Naravno, Zvezda je potpisivanjem novog ugovora sa Ivanićem pokazala da želi da ga zadrži još neko vreme u svojim redovima, ali ako se pojavi ponuda ''koja se ne odbija'', sve je moguće.

Ivanić je ove sezone odigrao 28 utakmica, postigao 11 golova, uz jednu asistenciju i taj učinak nije ostao neprimećen širom Evrope, pa ne treba da iznenadi ako se i još neki inostrani klub ove zime uključi u trku za Zvezdinog ofanzivnog vezistu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke