Pojačanja stižu, a kako će izgledati Zvezdini dresovi u novoj sezoni?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 27.05.2021.
22:30
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Još jedan potpis!

Starsport
Starsport

Povezane vesti

Crvena zvezda ne časi ni časa u pripremi sledeće sezone, kako bi trener Dejan Stanković od samog početka priprema mogao da ima jasnu sliku tima na koji će računati u pohodu na plasman u grupnu fazu Lige šampiona.

Pojačanja su već počela da stižu, Dragović je već promovisan, a sada se očekuju i Kolarov, Krstičić, Pešić, Prijović...

Dok oni ne potpišu, Zvezda je danas potpisala novi ugovor sa kompanijom Makron, i to na čak šest godina, pa sada navijači nestrpljivo iščekuju i promociju dizajna dresa za sledeću sezonu.

''Dobre stvari ne treba menjati. Iza nas je fantastična sezona u kojoj smo osvojili duplu krunu, 'srušili' mnoge rekorde u smislu broja postignutih pogodaka i osvojenih bodova i zaista samo možemo da budemo ponosni na to. Sa Makronom imamo fenomenalnu saradnju, i u prethodne četiri godine nismo imali ni najmanji problem sa njihovom opremom. Komunikacija je bila perfektna, saradnja je trajala na obostrano zadovoljstvo i upravo zato sam prezadovoljan što se danas produžila. Potrudićemo se da naredne sezone nadmašimo uspehe iz prethodne, što neće biti ni malo lako. Sve to uz proverenog partnera - Makron'', rekao je predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović posle potpisivanja ugovora, a prenosi klupski sajt.

Generalni direktor Makrona Đanluka Pavanelo je izrazio veliko zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom sa srpskim šampionom.

''Bila je ovo fenomenalna godina za Crvenu zvezdu i presrećni smo zbog saradnje sa tako uspešnim klubom. Sada je naša veza još jača zahvaljujući savršenom razumevanju koje delimo. Siguran sam da ćemo slaviti još mnogo pobeda zajedno i da ćemo navijačima preneti emocije kroz nove ekskluzivne majice koje će nositi sa istinskim ponosom'', zaključio je Pavanelo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke