Pojačanje za stručni štab - bivši selektor kod Piksija!

Autor: Aleksandar Golubović
petak 20.08.2021.
15:59
Izvor: Sportske.net

Povratak.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Nekadašnji v.d selektora reprezentacije Srbije Ljubinko Drulović novi je član stručnog štaba Dragana Stojkovića Piksija na klupi državnog tima, potvrđeno je na sajtu FSS-a.

Bivši reprezentativac naše zemlje je 2013. godine postao omladinski šampion Evrope sa Srbijom, što ga je preporučilo da godinu dana kasnije postane v.d selektora A tima, ali se tu jako kratko zadržao.

U međuvremenu je kratko trenirao Partizan, reprezentaciju Severne Makedonije, a poslednji angažman imao je na klupi reprezentacije Uzbekisatana do 23 godine.

"Na poziv selektora, mog velikog prijatelja i nekadašnjeg saigrača Dragana Stojkovića, prihvatio sam sa velikim zadovoljstvom da budem deo stručnog štaba „A“ tima. Imam ogroman motiv i nadam se da ću svojim znanjem i iskustvom doprineti da se ostvari zajednička ambicija, a to je da se nacionalni tim plasira na Svetsko prvenstvo u Кataru 2022. Verujem da imamo kvalitet za visoke domete, dobru atmosferu i dobar ambijent, što su uostalom pokazale i utakmice u martu. Pred reprezentacijom su novi izazovi i moramo biti maksimalno posvećeni i skoncentrisani. Moramo igračima pružiti što veću podršku kako bi zajedno zabeležili željene  rezultate. Rad u Fudbalskom savezu Srbije mi nije nepoznat, proveo sam zaista divne trenutke i kao reprezentativac i kao selektor omladinske selekcije sa kojom sam imao zadovoljstvo da postanem prvak Evrope. Još jednom hvala selektoru Stojkoviću na pozivu i ukazanom poverenju", rekao je Drulović.

Srbija posle sedam bodova iz uvodna tri kola, kvalifikacije za Svetsko prvenstvo nastavlja u septembru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke