Pojavio se čovek koji želi da preuzme FK Partizan - Milija Babović!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 15.03.2023.
23:31
Izvor: Sportske.net

Očekuju se promene u Partizanu...

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Partizan je u velikoj rezultatskoj krizi, jasno je to svima, iako su rezultati u evropskim takmičenjima u poslednjih par godina bila na zadovoljavajućem nivou, ali ništa više od toga. 

Činjenica je da su crno-beli u domaćem prvenstvu poslednji put podigli pehar sada već davne 2017. godine, Crvena zvezda je apsolutni lider domaćeg fudbala čitavih 6 godina i nema naznaka da bi moglo biti drugačije. 

Navijači zbog toga traže promene, bilo je dosta protesta, a prvo ime koje se pojavilo u medijima kada je reč o novoj upravi Partizana jeste Predrag Mijatović, ali se on javio iz Španije i rekao da su mu planovi vezani upravo za tu zemlju i da nema nameru da se vraća u Srbiju. 

Sada se pojavio i - Milija Babović, prenosi "Nova.rs".

Čovek koji je već bio finansijer Partizana i koji je otac Stefana Babovića, nekadašnjeg fudbalera kluba iz Humske, poznati je privrednik i neko ko je već dugo vezan za fudbal, a ima i velike i neraskidive veze sa poznatim ljudima iz srpskog fudbala. 

Pre svih, mislimo na Žarka Zečevića, sa kojim je sarađivao, ali mislimo i na Zvezdana Terzića, generalnog direktora Crvene zvezde, sa kojim je u kumovskoj vezi. 

Sada je pokazao interesovanje da preuzme FK Partizan, ali jasno je da će mu biti potrebna velika podrška sa svih strana ne bi li uspeo u toj nameri...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke