''Pokažimo igračima Partizana kakva je legendarna atmosfera na stadionu DAC-a!''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 25.07.2021.
16:21
Izvor: Sportske.net

Danas igraju prvenstveni meč, ali sva pažnja je usmerena ka revanšu sa Partizanom.

dac1904.sk
dac1904.sk

Povezane vesti

Umesto da je sve rešeno već u Beogradu, Partizan je u četvrtak brojnim promašajima dao nadu objektivno slabijoj ekipi DAC Dunajske Strede da može da se plasira u treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija.

Partizan je u Humskoj slavio samo sa 1:0, a revanš je narednog četvrtka na ''MOL Areni'' u Slovačkoj.

DAC je na klupskom sajtu objavio da je počela prodaja karata za ovu utakmicu i da će zbog epidemiološke situacije kapacitet stadiona biti prepolovljen, odnosno da će revanšu sa Partizanom moći da prisustvuje šest hiljada gledalaca.

Bez obzira na to, u DAC-u se nadaju da će njihovi navijači doći do izražaja i da će dati veliki vetar u leđa svojim ljubimcima.

''Poraz od 1:0 u Beogradu znači da je pitanje prolaska dalje i dalje otvoreno, ali treba pobediti kod kuće. Šansa postoji, ali ne možemo očekivati laganu borbu. Žuto-plavima će biti potrebna podrška navijača da bi imali dovoljno snage i samopouzdanja. U Beogradu smo se borili pred više od 12.000 gledalaca, a sada do 6.000 gledalaca može da prisustvuje revanšu. Pokažimo igračima Partizana kakva je legendarna atmosfera na DAC stadionu!'', poručuju na sajtu DAC Dunajske Strede.

Inače, ekipa DAC-a danas od 17 časova igra meč prvog gola slovačkog prvenstva, a rival će im biti domaća ekipa Mihalovca.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke