Pokrenut postupak protiv Gobeljića, a šta je sa Kangom?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 03.06.2021.
17:21
Izvor: Sportske.net

Nadležni u Savezu konačno reagovali.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Skandalozne scene po završetku finala Kupa Srbije koje je javnosti priuštio bek Crvene zvezde Marko Gobeljić dobiće epilog pred disciplinskim organima Fudbalskog saveza Srbije.

Disciplinska komisija FSS pokrenula je postupak protiv Gobeljića, a razlog je, ako ste propustili, što je skidanjem šortsa pokušavao da isprovocira kapitena Partizana Vladimira Stojkovića. Ni tu se nije zaustavio, pa je sa provokacijama nastavio i na društvenim mrežama.

Procedura je takva da će Gobeljić morati do naredne sednice Disciplinske komisije da dostavi pisano izjašnjenje o svom ponašanju, posle čega treba očekivati i odluku ''disciplinaca'' po ovom pitanju.

Podsetimo, osim Gobeljića se i Gelor Kanga neprimereno ponašao u trenucima slavlja, doduše nije skidao šorts, ali izgleda da bi on mogao da prođe nekažnjen od strane nadležnih u Savezu.

STARSPORT photo Belgrade Serbia

Takođe, Crvena zvezda je najavila da će i Gobeljić i Kanga biti kažnjeni na osnovu klupskog pravilnika, ali za sada nije poznato ni da li su te kažne izrečene, niti kada će se to učiniti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke