Policija rekla svoje, Zvezda moli navijače: "Ne putujte na mečeve protiv Intera i Milana!"

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 20.09.2024.
23:21
Izvor: Sportske.net

Neverovatno...

Dimitrije Vasiljevic/STARSPORT
Dimitrije Vasiljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Crvena zvezda će biti lišena podrške svojih navijača na utakmicama koje će se igrati na "San siru". 

Crveno-beli igraju protiv Intera 1. oktobra, odnosno 11. decembra protiv Milana, a navijači Crvene zvezde koji se budu uputili na ovaj meč biće vraćeni. 

Saopštenje Crvene zvezde prenosimo u celosti:

"FK Crvena zvezda obaveštava javnost da je italijanska policija zabranila dolazak i prisustvo navijača našeg kluba na predstojećim utakmicama Lige šampiona protiv Intera (1. oktobar) i Milana (11. decembar).

Ministarstvo policije Italije je zabranilo pristup zvezdašima na mečevima koje će naš klub odigrati u pomenutoj zemlji protiv Intera i Milana. Crvena zvezda apeluje na sve navijače da ne putuju na istaknute mečeve, jer ulaz neće biti dozvoljen, kao ni okupljanje. Odluka važi za navijače koji žive u Srbiji, ali i svim ostalim evropskim zemljama.

Italijanska policija je zabranila prodaju karata za bilo koju tribinu. Za kupovinu ulaznice je neophodan pasoš, a potom ime i prezime na karti i pasošu moraju da budu identični prilikom ulaska na stadion.

FK Crvena zvezda napominje da je ovo odluka na koju klub nije mogao da utiče, te još jednom apeluje na zvezdaše da ispoštuju istu", stoji na sajtu Crvene zvezde. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke