POLUVREME - Zvezda se muči, Kanga pogodio stativu, Radnički odvažan!

Autor: Mladen Heleta
nedelja 16.10.2022.
14:51
Izvor: Sportske.net

Mreže miruju na "Čika Dači".

Pedja Milosavljevic/Starsport
Pedja Milosavljevic/Starsport

Povezane vesti

U Kragujevcu se igra utakmica 15. kola fudbalske Superlige Srbije između Radničkog 1923 i Crvene zvezde. Rezultat nakon 45 minuta je 0:0.

Najbliža pogotku bila je Crvena zvezda u 39. minutu, kada je Kanga gađao iz slobodnog udarca i uzdrmao stativu. Prvi šut u okvir gola crveno-beli su uputili tek u 43. minutu preko Ivanića i to dovoljno govori kako su igrali.

Izuzetno lošu predstavu smo gledali u prvom poluvremenu. Radnički svakako može biti zadovoljniji rezultatom. Igrao je odvažno, isprsio se pred šampionom i pokazao da nije slučajno vezao tri pobede u šampionatu. Ipak, u napadu je domaćem timu nedostajao završni pas i nije došao u situaciju da ugrozi Borjana.

Zvezda je izgleda još u mislima u Budimpešti. Trener Miloš Milojević je razdrmao tim sa četiri promene u prvoj postavi, ali to za sada nije donelo željeni rezultat.

Osim Kangine stative, šampion Srbije nije uradio ništa vredno pomena na "Čika Dači". U 30. minutu je Ivanić glavom zatresao mrežu, ali je taj gol poništen nakon VAR provere, pošto je Ben, koji je uputio centaršut, bio u ofsajdu.

Aleksandar Katai je na klupi i trebalo bi ga očekivati na terenu u drugom poluvremenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke