POLUVREME - Baždar u centru pažnje, promašio zicer pa se iskupio!

Autor: Milovan Longinov
sreda 10.04.2024.
15:49
Izvor: Sportske.net

Bez golova u Humskoj.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Na poluvremenu prve četvrtfinalne utakmice Kupa Srbije, Partizan - Voždovac 1:0.

Prvu zanimljivu situaciju videli smo u 13. minutu kada je Baždar izašao sam na golmana, u želji da ga obiđe je pao, ali nije bilo penala, niti se mladi napadač Partizana bunio, pa je igra dalje nastavljena.

Usledio je period pomalo konfuzne igre odbrane Partizana, da su napadači Voždovca imali više smelosti mogli su da iskoriste nekoliko slabijih reakcija, ali nije bilo opasnosti po gol Jovanovića.

Usledio je nešto mirniji period, bez značajnijih prilika, a visoka temperatura za ovo doba godine uticala je i na igrače, a sudija je sredinom poluvremena napravio pauzu za osveženje. 

Partizan i Voždovac su nastavili borbu na sredini terena, bez izrazitijih prilika, istina, gosti su nekako lako dolazili do treće i najopasnije trećine terena, ali tu im je nedostajao kvalitetniji završni pas. 

I onda, u finišu prvog dela, Partizan je imao dve velike šanse, prvo je Kalulu imao zicer, ali se istakao golman Gudžulić pošto je izbio loptu u korner. Natho je izveo prekid iz ugla, Filipović je gađao glavom, lopta je išla u mrežu, a onda je Lukić pogodio svog golmana u glavu i lopta je potom otišla od gola. 

Voždovac je u finišu imao sreće, ali nije uspeo da sačuva mrežu, u poslednjim trenucima prvog poluvremena, Baždar je ovaj put pobegao odbrani, a potom biciklicom fintirao golmana i šutirao u prvi ugao za 1:0. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke