POLUVREME - Baždar pravi probleme Lalatu!

Autor: Darko Mitrović
subota 30.03.2024.
19:18
Izvor: Sportske.net

Minimalna prednost Partizana posle prvog poluvremena.

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Utakmicom Partizana i Spartaka u Humskoj večeras će biti kompletirano 27. kolo Superlige Srbije, a posle prvih 45 minuta rezultat je 1:0 za crno-bele.

Zanimljiv i sadržajan meč od samog početka i već u prva tri minuta viđen je po jedan pokušaj na obe strane, najpre Babić za Spartak, pa Baždar za Partizan.

U devetom minutu crno-beli su izveli korner posle kog se stvorila gužva u kaznenom prostoru gostiju, Goh se našao u šansi, domaći su tražili jedanaesterac, ali ga nisu dobili.

Pet minuta kasnije dobra akcija Kalulua i Natha koji je uputio udarac, ali golman Vulić uspeva da interveniše.

A onda, 21. minut - Partizan uspeva da probije odbranu Spartaka. Kalulu je sa desne strane uputio centrašut, lopta je odbijena do Natha koji sa nekih 17 metara snažno šutira, golman Vulić je uspeo samo kratko da odbije loptu, ali samo do Sameda Baždara koji pogađa za 1:0.

Mogao je Spartak u 26. minutu da uzvrati posle kiksa Stojkovića, Subotičani su izveli kontru koju je u poslednjem trenutku zaustavio neumorni Goh i sprečio udarac ka golu.

Dva minuta kasnije još jedan opasan napad Spartaka, ali opet je izostao završni udarac, ovoga puta zbog nedovoljno precizne lopte upućene u šesnaesterac sa leve strane.

U finišu prvog poluvremena Nikola Antić je centrirao iz slobodnog udarca sa desne strane, Kovačević je okrznuo loptu glavom, ali ona završava zamalo pored gola gostujućeg tima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke