Poluvreme - Bezopasni Partizan, rezultat bolji od igre, navijači kritikuju...

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 05.08.2021.
18:48
Izvor: Sportske.net

Golman Popović odlično intervenisao u nekoliko navrata.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Posle prvog poluvremena, Soči - Partizan 0:0 na ''Fišt'' stadionu, a posle svega viđenog na terenu, ovim rezultatom crno-beli za sada mogu da budu zadovoljni.

Prva uzbuđenja počinju od petog minuta, kada je Lazar Marković u pokušaju da centrira sa desne strane, uspeo da pogodi prečku, pa su i domaći imali sreće u ovoj situaciji.

Odmah zatim je usledio opasan napad domaćih preko Dugandžića koji je prošao Vujačića i izbio sam pred golmana Partizana Aleksandra Popovića koji je odlično intervenisao, bacio se u noge protivničkom napadaču i izbio loptu. Tražili su domaći jedanaesterac, ali po proceni sudije sve je bilo čisto, Popović je na pravi način sačuvao mrežu.

Nova pretnja po gol Partizana viđena je u 12. minutu, kada je Caljagov od centra igrališta krenuo ka kaznenom prostoru crno-belih, ostavljeno mu je previše prostora, pa je sa nekih 18 metara šutirao pod prečku, ali Popović još jendom odlično interveniše.

Popović i u 17. minutu spasava Partizan pošto je Tarakov imao čitavu levu stranu potpuno otvorenu, na kraju je ušao u kazneni prostor i šutirao, ali mladi golman crno-belih je još jednom na visini zadatka.

Ono što je u petom minutu Marković uradio na drugoj strani, u 26. minutu je uspelo napadaču Sočija Dugandžiću, koji je u pokušaju da centrira sa leve strane pogodio stativu Partizanovog gola.

Srećom, Partizan je uspeo da primiri igru i da se oslobodi pritiska, a pred kraj poluvremena je konačno i pripretio preko Markovića, koji je iskosa sa desne strane šutirao zamalo pored gola.

*


*


*


*


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke