Poluvreme - biće bure, Stanojević ljut, a Čukarički se drži!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 10.04.2022.
19:53
Izvor: Sportske.net

Uzbudljivo u prvih 45 minuta.

Pedja Milosavljevic
Pedja Milosavljevic

Povezane vesti

Posle prvih 45 minuta igre ekipe Čukaričkog i Partizana igraju bez postignutog gola na Banovom brdu. Crno-beli iz Humske su bili nešto bolji rival, ali nisu imali ni sreće da stignu do prednosti. 

Već u 4. minutu velika šansa za Partizan kada je driblao Rikardo Gomeš, potom je šutirao, pogodio stativu, a lopta je išla po gol-aut liniji i nije ušla u gol. 

Aleksandar Stanojević je bio prilično ljut kada je Novak Simović pokazao samo žuti karton Bojanu Kovačeviću koji je oborio Rikarda kao poslednji igrač odbrane, uputio je teške reči arbitru, ostaje da vidimo šta će reći struka nakon ovog faula, mnogi su očekivali crveni karton.

U 30. minutu šansa za Meniga čiji je udarac izblokirao Endiaj, a onda je Rikardo bio veoma agilan u narednih par minuta, ali bez promene rezultata na Banovom brdu. 

Čekamo nastavak, videćemo da li će biti pobednika.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vlada Mutavi
Sunday, 10.04.2022
20:38

Kao što sam već u par navrata pominjao, Partizan osim Rikarda nema igrača koji ume da postigne gol. Užasno odrađen prelazni rok, šre svega zahvaljujući Stevanoviću zato što je isključivo tražio zadnjeg veznog ne shvatajući da mu je napad najslabiji deo tima. Sa ovakvom ekipom titula se ne osvaja. Zvezda ima najmanje petoricu izuzetnih individualaca (Borjan, Dragović, Sanogo, Kanga, Ivanić i Katai), a Partizan samo Rikarda i tu i tamo Natha.