Poluvreme - Bogdanovski muči Zvezdu, Radnik vodi, a navijači se boje gubitka titule! (TVITOVI)

Autor: Nemanja Janošev
sreda 27.10.2021.
17:45
Izvor: Sportske.net

Radnik igra hrabro, Bogdanovski na muke stavlja odbranu Crvene zvezde.

FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda

Povezane vesti

Fudbaleri Radnika iz Surdulice vode sa 1:0 na poluvremenu utakmice protiv Crvene zvezde u zaostaloj utakmici 5. kola Super lige Srbije.

Interesantno poluvreme je iza nas, gde smo videli otvorenu i hrabru igru surduličkog superligaša. Nikola Bogdanovski pravio je probleme odbrani šampiona Srbije na desnoj strani. Prvobitno je tu bio Strahinja Eraković, da bi nakon primljenog pogotka, Stanković rešio da se on i Marko Gobeljić rotiraju.

Crvena zvezda nije bila previše konkretna sa svojih nekoliko pokušaja koji su dodatno zagrevali golmana Ranđelovića. Ključan momenat prvo dela dogodio se u 14. minutu kada je Bogdanovski nakon odličnog prodora sa desne strane centrirao i pronašao Miloša Spasića koji je pobegao Gobeljiću, prikrao se Degeneku i Dragoviću, te lako savladao Borjana.

Radnik je želeo da se nadigrava, što se kosilo sa većim delom dosadašnjih protivnika Crvene zvezde u Super ligi ove sezone. Obično rivali biraju da se brane, ali Đorđevićev tim nije bio među njima u prvih 45 minuta, pa ni nakon vođstva.

Sve opasnije delovala je Crvena zvezda u završnici prvog dela, ali nedovoljno za poravnanje.

Navijači na društvenim mrežama strepe. Eventualni poraz značio bi +5 za Partizan nakon 13 odigranih utakmica.

*

*

*

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke