POLUVREME - Bravo, Zvezdo!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 06.10.2022.
19:35
Izvor: Sportske.net

Konačno je Zvezda ona prava u Ligi Evrope. Nadajmo se da će izdržati do kraja.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Odlično, najbolje poluvreme Crvene zvezde u dosadašnjem toku grupne faze Lige Evrope. Posle prvih 45 minuta ekipa Miloša Milojevića vodi protiv Ferencvaroša sa 2:0 golovima Gelora Kange iz kaznenog udarca i Stefana Mitrovića. 

Daleko od toga da je bila zatvorena utakmica, imali su i jedni i drugi prostora u napadu, ali niko nije uspevao da iskoristi tu činjenicu u prvih 25 minuta. 

U desetom minutu Gobeljić je prvi oprobao svoj udarac kada je golman gostiju dobro reagovao, a imao je svoju šansu i Aleksandar Pešić. 

Crvena zvezda je sve bolje izgledala kako je odmicala utakmica, a sudija je u 26. minutu gledao snimak i na kraju pokazao na belu tačku kada je nakon udarca glavom Ivanića jedan od fudbalera gostiju igrao rukom. Gelor Kanga je preuzeo odgovornost i pogodio sjajnim udarcem za 1:0.

U 34. minutu velika šansa za Zvezdu pošto je Katai izveo odličan slobodan udarac, pronašao je Dragovića koji glavom prebacuje gol par santimetara. Ipak, u 36. minutu je Zvezda stigla do zasluženog vođstva od 2:0. 

Aleksandar Pešić je bio sjajan na levoj strani, dodao do Mitrovića koji je bio u sredini, a mladi momak je okrenuo svog čuvara i sjajnim udarcem je savladao Dibuša.

Uglavnom, odlična partija Zvezde za sada, nadajmo se još golova u mreži protivnika. 


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke