POLUVREME - Bukarijev projektil, Zvezda vodi, Terzić blista!

Autor: Darko Mitrović
subota 13.05.2023.
19:25
Izvor: Sportske.net

Zvezda u potpunosti kontroliše ovaj meč.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Vojvodina je ove sezone već uspela da ostane neporažena na ''Marakani'', ali posle prvog poluvremena večerašnje utakmice 35. kola utisak je da Crvena zvezda ovoga puta ne želi da dopusti bilo kakvo iznenađenje.

Posle prvih 45 minuta u svečarskoj atmosferi na ''Rajku Mitiću'', novi-stari šampion Srbije vodi protiv Novosađana sa 1:0.

Jedini gol je postignut prilično rano.

Igrao se deveti minut meča, Katai je povukao loptu kroz sredinu, pa uočio Bukarija na desnoj strani, a reprezentativac Gane sa oko petnaest metara šalje projektil pod prečku - neodbranjivo, 1:0 za Crvenu zvezdu!

Imala je Zvezda inicijativu do kraja poluvremena, mogao je Bukari još koji put da se upiše u strelce, imao je i Kanga jedan opasan pokušaj sa dvadesetak metara, a Vojvodina je pokušavala da pripreti iz polukontri i kontri u kojima se isticao talentovani Jovan Milošević, ali bez prave završnice.

U poslednjim trenucima prvog poluvremena mogao je i Katai da se upiše u strelce kada je Bukari želeo da mu uzvrati asistenciju, ali je Kataijev šut iskosa sa leve strane zaustavio golman Carević.

A na tribinama vidno zadovoljan generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić.

Starsport

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke